szerda, december 8, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fotófalu a hegyen

november 28 @ 12:00 - 15:00 CET

Sziasztok!
Gabócával arra jutottunk, hogy kísérleti jelleggel a szokásos őszi Fotófalus program helyett idén Marcsi javaslatát megfogadva, – a járványhelyzetre tekintettel – rendhagyó módon egy külső helyszínes/kirándulós/forraltborozós programot szervezünk.
HELYSZÍN: A Hármashatárhegyen lévő Guckler Károly kilátó és környéke. A Hangár Bisztró közelségének köszönhetően pedig forralt borról, kávéról, vagy egy tál palócgulyásról sem kell lemondanunk.
MEGKÖZELÍTÉS: A kilátó autóval és gyalogosan is jól megközelíthető. Autóval egészen a kilátó aljáig, a Hangár Bisztró előtti részig fel tudtok jönni (GPS-be Hármashatárhegyi út 3-at írjatok be, a Kolosy térről kb. 10-12 perc). Akik gyalog jönnének, azok az esemény beszélgetésében erre a célra létrehozott bejegyzés alatt jelezzék, és megszervezzük a közös mini túrát a kilátóig (kb. 1.5 km, 20-25 perc séta fel a hegyre a kiinduló ponttól, ami a Hedvig utca vagy a Szépvölgyi dűlő).
ESŐNAP: Nem barátságos időjárási viszonyok (=esik az eső) esetén napoljuk csak el az eseményt. A naplemente aznap 15:56-kor lesz, így nagyjából legkésőbb addig jó lenne elindulni lefelé a hegyről. Kalandorok hozhatnak fejlámpát, akkor tudunk tovább is maradni. 😉
Jó hangulat esetén a forralt borozás folytatható Óbudán a Főtéren, ahol addigra megnyit az adventi vásár.
Tudjuk, hogy nagyon közeli az időpont, de bízunk benne, hogy minél többen el tudtok jönni akár 1 órára, akár többre. Kutyát, családot hozni ér.
Várunk mindenkit szeretettel! 🙂
https://www.facebook.com/events/292589609426845/

Részletek

Dátum:
november 28
Időpont:
12:00 - 15:00 CET
Esemény kategória:
https://www.facebook.com/events/292589609426845/

Szervező

Erika Rokolya
E-mail:
noreply@facebookmail.com