Események betöltése

« Összes Események

Fodor Ferencné fotókiállítása

május 4 - június 4

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Fodor Ferencné – Varázslatos világ című kiállításának megnyitójára a Solymár Imre Városi Könyvtárba 2022. május 3-án, kedden 16:00 órára.
A kiállítás (továbbiakban rendezvény) területére történő belépéssel a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény területén zajló eseményekről a rendezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása. Ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.
A kép, – és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az így megszerzett felvételeket a rendezők a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosultak a hang- és/vagy képfelvétel megjelenítése, hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.
Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!
https://www.facebook.com/events/521420842764983/

Részletek

Kezdés:
május 4
Vége:
június 4
Esemény kategória:
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/521420842764983/

Szervező

Solymár Imre Városi Könyvtár Bonyhád
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Solymár Imre Városi Könyvtár Bonyhád
Bonyhád, Perczel Mór u. 50.
Budapest, - 7150 Magyarország
+ Google Térkép