Események betöltése

« Összes Események

FlowIn Foto // KORTÁRS ALKOTÓI FOTOGRÁFIA KURZUS a RANDOM Galériában

szeptember 20 - november 8

A haladó szintű fotótanfolyam átfogó elméleti és gyakorlati képzés, amely az egyéni utakat helyezi középpontba, a projektszintű gondolkodást, a kreatív, művészi önkifejezést.
Heti 1 alkalommal, kortárs és klasszikus fotótörténettel, fotóprojektek megvalósításával és konzultációval építjük fel a hallgatók portfólióját.
A tanfolyam 4 x 8 alkalmas, másfél órás modulokra épül.
Időpont: Keddenként 17:30 – 19:00-ig
Helyszín: RANDOM Galéria, 1111, Budapest, Bartók Béla út 33.
Várjuk azokat,
* akik a fotográfiát, mint önkifejezést keresik, művészi célú fotóik elkészítésében, sorozataik megalkotásában kívánnak fejlődni.
* akik művészeti egyetemen szeretnék folytatni tanulmányaikat (MOME, METU, Rippl-Rónai Művészeti Kar…) és a felvételi felkészülésben, portfólió építésben várnak professzionális segítséget.
* akik biztos alapokat szeretnének akár utazásaik dokumentálásához, személyes felhasználásra készített alkotásaikhoz és bátrabbá, magabiztosabbá szeretnének válni.
Elméleti és kreatív gyakorlat órák:
Mucsy Szilvia Pécsi József díjas fotóművész, a Budapest FotóFesztivál és a RANDOM fotográfiai csoport vezetője
Stúdió workshopok:
Urbán Ádám, Balogh Rudolf díjas fotográfus, a Pictorial Collective és a RANDOM fotográfiai csoportok tagja
Regisztráció és bővebb információ:
flowinfoto@gmail.com
Egy modul (8 alkalom) ára: 55.000 Ft
Várunk szeretettel!
Bemutatkozás:
Mucsy Szilvia fotográfus, a RANDOM kortárs fotóművészeti csoport és a Budapest FotóFesztivál vezetője vagyok.
Fotográfiai pályafutásomat a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójában kezdtem 1996-ban, melynek később egyik vezetője lettem. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomáztam fotóművészként, majd görög állami ösztöndíjjal az Athéni Képzőművészeti Főiskolára jártam. A RANDOM mellett jelenleg tagja vagyok a MAOE – Fotóművészeti tagozatának és a belga Young Photographers Unitednak, korábban a Magyar Fotóművészek Szövetségének. Két alkalommal nyertem el a Pécsi József Fotóművészeti ösztöndíjat, többször az NKA fotóművészeti ösztöndíját.
Többek között a Digitális Fotó Magazin munkatársaként, a Lakáskultúra Online képszerkesztőjeként és a Corvin Rajziskola fotó szakirányú előkészítőjének vezetőjeként dolgoztam. A Flow in Foto mellett többek között a Werk Akadémián, a MÚOSZ fotóriporter képzésében és a Váci Szakképző intézet fotószakán oktatok.
https://www.lensculture.com/szilviamucsy

Részletek

Kezdés:
szeptember 20
Vége:
november 8
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Mucsy Szilvia

Helyszín

Fortebolt-Dokubrom
Bartók Béla út 33.
Budapest, - 1114 Magyarország
+ Google Térkép