szerda, július 28, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fine Art Workshop Pécs (8/7)

2020, október 10 @ 11:00 - 17:00 CEST

Sziasztok újra Pécsett tartunk Workshopot, gyere nézd meg, hogy használom a természetes fényeket, a studio világítás, miként irányítom a modellt a cél érdekében, sajátíts el új dolgokat és építsd bele saját stílusodba.
Aki volt már nálunk az tudja, hogy alaposan igyekszem elmagyarázni és megértetni mit miért csinálok és garantálom, hogy nálam egy oktatás nem arról szól, hogy beszedem a ws díjat, parancsoljatok ott a modell, mehet a fotózás. Igyekszem minden kérdésre felelni, és lehetőséget adni, kipróbálni minden beállítást és teret adni ötleteknek, de nem arról fog szólni, hogy hajrá és ész nélkül fotózunk.
Mi is az egyéni fotózási idő, ez az az idő ahol csak Te irányítod a modellt és a környezeted, ilyenkor én mint technikai segítőd csak arra figyelek, hogy Te figyeltél e arra amit az elején mondtam és korrigálom a munkád ha észreveszem, hogy nem sikerül valami, nem hagylak magadra ha csak azt nem kéred tőlem :).
-Modell: Sziráki Dorina
https://www.instagram.com/sziraki_dorina/
-A Workshop részvételi díjja: 35 000Ft /fő
-Maximális létszám 8 fő
-Regisztráció:
https://forms.gle/zzJow4gtXxFRBhEg9
Fine Art: Érzéki fotók készítése lesz a célunk. Megmutatjuk nektek, hogy hogyan hozzátok ki azt az érzést a képekből ami egy kicsit többet mond mint egy sima fiotó.
Tematika:
11:00
érkezés lepakolás, bemutatkozás
11:20
átszaladunk az elméleti részen /nagyon röviden /, hogy mi micsoda mit miért kell, és ebben a témában mire kell figyelni. (kezdőknek, de a haladóknak és a profiknak is jó ha frissítünk egy két dolgon)
~12:00
pár gondolat a modellel való kommunikációról és a vele való közös munkáról, helyes helyszín és póz testtartás kiválasztása,hogy hogyan kellene történnie egy ilyen fotózásnak.
12:20
a helyszín adta fények feltérképezése, kihasználása, a helyszín maximáli kihasználása érdekében, miért így miért -úgy minek mi az előnye hátránya.
12:40
a tapasztalatok és a visszajelzések azt mutatják, hogy kíváncsiak vagytok arra, hogy én hogy dolgozom, hogy irányítok, ezért fél órában megmutatom azt amiről igazából előtte beszéltem.
13:00-15:20
-majd a természetes fénnyel való fotózás, innen már el kezdünk ténylegesen alkotni is, itt mindenkinek lesz lehetősége egyénileg fotózni és irányítani is.
15:40-16:00
Innen stúdió világításra térünk át.
16:30-17:00 ig
Elpakolás, kérdések , válaszok.
https://www.facebook.com/events/2690513797889070/

Részletek

Dátum:
2020, október 10
Időpont:
11:00 - 17:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
View Esemény Website

Szervező

GL Renzo és Rina Workshop
E-mail:
noreply@facebookmail.com