Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exkluzív tárlatvezetés Litkai Gergellyel Martin Parr kiállításán

2022, April 28 @ 20:00 - 21:00 CEST

Exkluzív tárlatvezetés Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs magyar humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztővel a Martin Parr: Strand az egész világ c. kiállításon
A Dumaszínház társulatának tagja. A Dumaszínház produkciós vezetője. Karinthy-gyűrűs humorista. Főszerkesztő, újság- és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője. Jogász. A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője. A fenntarthatóság szószólója és a céges világ fáradhatatlan elemzője.
A strand az a hely, ahol akkor is pihenünk, ha nem vagyunk fáradtak, akkor is sülünk, ha bőrünk alkalmatlan a feladatra. A strand fürdőruhával demokratizál és pusztítja a környezetet már az odajutással is. Homok és víz, napolaj és söröskupakok, felfújható és felfújhatatlan pálmafák. A strand menekülés a fárasztó hétköznapokból, ahol azért fáradozunk, hogy eljuthassunk a strandra. A tárlat látogatói most felöltözve látogathatnak el ide, Litkai Gergely vezetésével.
Martin Parr brit fotográfus, a Magnum Photos sztárja, az európai kortárs színes fotográfia egyik legismertebb képviselője, akinek munkái első alkalommal láthatók Magyarországon. A jelenkor fáradhatatlan krónikásaként több mint négy évtizede kutatja a mindennapi élet jelenségeit, a britek időjárással kapcsolatos felfogásától kezdve az ideális otthon, vagy a vásárlási, szórakozási szokások bemutatásán át egészen a nemzeti karakter megragadásáig.
Jegyár: 2500 Ft
Biztosítsa helyét online jegyelővétellel: https://jegymester.hu/production/60550/mucsarnok-exkluziv-tarlatvezetes-litkai-gergely-karinthy-gyurus-magyar-humorista-forgatokoenyviro-foszerkesztovel/6000621
Szakmai jegy / csak a helyszínen kapható: 1500 Ft

A kiállítás a kísérőprogramok ideje alatt csak programjeggyel látogatható.
https://www.facebook.com/events/384640920174385/

Details

Date:
2022, April 28
Time:
20:00 - 21:00 CEST
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/384640920174385/

Organizer

Műcsarnok – Kunsthalle Budapest
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Műcsarnok – Kunsthalle Budapest
Dózsa György út 37
Budapest, - 1146 Magyarország
+ Google Map
Phone:
+36 1 460 7000
View Venue Website