hétfő, augusztus 2, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.
Livestream Watch Now

Eupolisz Világjáró Club online: Japán

2020, július 8 @ 19:00 - 20:00 CEST

Idén januárban elindítottuk előadássorozatunkat, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltunk a Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon.
Az ismeretterjesztő előadásokat bár egyelőre szüneteltetjük, virtuális utazások keretében ismét lehetőségetek nyílik bepillantani egy-egy távoli ország életébe, lakónak mindennapjaiba, és felfedezhetitek velünk Földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez tehát az Eupolisz Club online!
Tizedik online előadásunk témája Japán, amely az év bármely részében gyönyörű, ahol a világ talán legegyedibb kultúrájával találkozhatunk. Földünk legmodernebb és egyben egyik legkontrasztosabb országa, ahol természetes látvány a száguldó sinkanszen mellett a tradicionális öltözék, az ősi templomok és szentélyek sokasága. A kevés lakható területen a népsűrűség az egyik legmagasabb a világon, ahol gigantikus metropoliszokban élnek az emberek, míg a városokon kívül csodálatos hegyek, erdők várják az utazót. A technikai fejlődés és a tradíciók békés egymás mellett élése, a városok elképesztő népsűrűsége és nyüzsgése, a természet időtlen nyugalma és szépsége felejthetetlen és egyedi hangulatot kölcsönöz ennek a páratlan országnak.
Előadó: Bodon Pál, az Eupolisz túravezetője
Időpont: 2020. július 8. szerda, 19:00.
Helyszín: online
Az előadáshoz kapcsolódó utazásunk: https://eupolisz.hu/japan_cseresznyeviragzas
https://www.facebook.com/events/3234132096649587/

Részletek

Dátum:
2020, július 8
Időpont:
19:00 - 20:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
View Esemény Website

Szervező

Eupolisz
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Eupolisz