vasárnap, október 24, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Albánia természeti csodái ★ Túrázás az Albán-Alpokban

július 30 @ 12:00 - augusztus 6 @ 22:30 CEST

Túráztál már a csodálatos Albán Alpokban, az albánok (illírek) ősi földjén? Fürödtél már kristálytiszta hegyvidéki tavakban? Álltál már óriási vízesés alatt? Hajóztál már a világ egyik legszebb hajóútvonalán, festői hegyek között? Ismered az északi albánok évezredes, különleges szokásjogát (ősi törvényeit)? Strandoltál a gyönyörűen szép és a turizmus által érintetlen Rodon-fokon?
Ha nem, akkor gyere velünk a „Sas fiai” országának északi, „félelmetes” és lenyűgöző hegyei közé, valamint túrázz át Albánia egyik nemzeti parkjából (Thethből) a másikba (Valbonába).
Az életre szóló túrázást a meseszép Rodon-foknál pihenjük ki, ahol még Szkander bég ősi vára és egy középkori templom is megtalálható.
Szeretettel meghívunk Téged az Almavía Travel – Az egzotikus utazások specialistája által és az Experience Balkan idegenvezetésével szervezett különleges, túrázásokkal egybekötött albániai élményutazásra.
Időpont: 2020. július 30 – augusztus 4.
Az utazás részletei: https://almavia.hu/korutazasok/eszak-albania-korutazas/
Bővebb információ: balkan.calling@gmail.com
#albania #balkan #utazás #túra #rafting #kirándulás #buli #balkán #hegymászás #kultura #travel #hajózás #evezés #albánok #felfedezés #hegyek #tenger #nyaralás #kenuzás #hajózás #hajó
https://www.facebook.com/events/474699396537601/

Részletek

Kezdés:
július 30 @ 12:00 CEST
Vége:
augusztus 6 @ 22:30 CEST
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/474699396537601/

Szervező

Experience Balkan
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Albania