hétfő, október 18, 2021
Események betöltése

« Összes Események

Élelmezési világnap fotópályázat – Közösségi fotós játék

szeptember 28 @ 08:00 - október 24 @ 17:00 CEST

” Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) élelmezési világnapi fotópályázata felhívást intéz Európa és Közép-Ázsia – ez a hatalmas és sokszínű térség – lakosságához, hogy a képek erejét használva dokumentáljuk az élelmiszer-ellátási rendszerek jelenlegi állpotát és mutassunk be jövőbe mutató ötleteket és kezdeményezéseket.

Egy hosszú és egészséges élethez elengedhetetlen a jó minőségű víz, levegő és étel. Az első kettővel ellentétben egy sor lépésre – vagyis az élelmiszer-ellátási rendszerre – van szükség, hogy étel legyen az asztalon, azt ugyanis meg kell termelni, fel kell dolgozni és gyakran még szállítani, áruba bocsátani is szükséges. Eljött az idő az élelmezési rendszerek átalakítására, hogy azok hatékonyabb és befogadóbb működése révén jobbá váljon a termelés, a táplálkozás, a környezet állapota és mindenki élete.

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) élelmezési világnapi fotópályázata felhívást intéz Európa és Közép-Ázsia – ez a hatalmas és sokszínű térség – lakosságához, hogy a képek erejét használva dokumentáljuk az élelmiszer-ellátási rendszerek jelenlegi állapotát és mutassunk be jövőbe mutató ötleteket és kezdeményezéseket.

A „négy jobb” mentén négy kategóriában várják a fényképeket:

  • Jobb termelés,
  • Jobb táplálkozás,
  • Jobb környezet,
  • Jobb élet a vidéki térségekben.

A fényképek beküldési határideje 2021október 24. éjfél.

A négy nyertest – kategóriánként egyet – a FAO zsűrije választja ki, nevük a FAO honlapján lesz nyilvánosságra hozva novemberben. A nyerteseket a FAO helyi irodái szerte Európában és Közép-Ázsiában egy meglepetés ajándékcsomaggal és egy elismerő oklevéllel jutalmazzák.

További információ a pályázat honlapján.  (…) ”

 

Forrás

Részletek

Kezdés:
szeptember 28 @ 08:00 CEST
Vége:
október 24 @ 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
https://palyazatok.org/elelmezesi-vilagnap-fotopalyazat/