hétfő, november 29, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Együtt. Újra fotókiállítás Veszprémben

november 17 @ 11:30 - november 23 @ 11:00 CET

Az újraindult civil közösségi élet legszebb pillanatai – vándor fotókiállítás érkezik Veszprémbe!
A Nemzeti Ifjúsági Tanács a Miniszterelnökség együttműködésével és támogatásával Együtt.Újra. címmel elindította fotópályázatát azzal a céllal, hogy a megmutassa, mennyire sokféle, színes és értékteremtő progamok erősítik újra a közösségi életet az elmúlt hónapokban.
A beérkező közel száz pályaműből a zsűri kiválasztotta a három dobogós helyezést, valamint a húsz legjobban sikerült fotót, melyek egy vándorkiállítás keretén belül bejárják az ország összes megyéjét.
A Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló programban 18 és 35 év közötti fiatalok vehettek részt egy – egy fényképpel, amelyek egy civil szervezet programján vagy közösségi eseményén készültek.
Az első díjat Bíró Benedek vehette át „Újra kerek a világ” című munkájáért.
A második helyezett Doszpoly Roland „Gyereknapi öröm” című képe lett, a harmadik díjat pedig Fodor Alexandra „Felszabadultság” című fotója nyerte el.
A pályázat különdíját a közönségszavazás nyertese, Radvánszky Krisztina kárpátaljai pályázó vehette át „Táncpillanat” című fotójáért.
A képek, az országos vándorkiállítás hatodik állomásaként Veszprémben láthatóak, november 17-23. között naponta, 10 – 17 óráig a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és a Pannon Egyetem közös közösségi terében a Pannon Köztérben (8200 Veszprém, Egyetem u. 10 földszint ).
A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
A “Pannon Egyetem Intézkedési Terve a koronavírus terjedése elleni védekezésről” rektori és kancellári közös utasítás értelmében a Pannon egyetem teljes területén maszk viselése kötelező!
https://www.facebook.com/events/903661646922720/

Részletek

Kezdés:
november 17 @ 11:30 CET
Vége:
november 23 @ 11:00 CET
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/903661646922720/

Szervező

Veszprémi Civil Ház
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Pannon Köztér