vasárnap, október 24, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egész Évben FotóFalu – Január: Lightroom haladó

január 8 @ 18:00 - 21:00 CET

2021-et ott folytatjuk, ahol az idei évet majd lezárjuk – Baráth Gábor tovább kalauzol majd minket a Lightroom sötét bugyraiba, azonban ezúttal a hónap második péntekén, mivel elsején – igen nagy valószínűséggel – meglehetősen kevés jelenlevőre számíthatnánk. 🙂
A “haladó” fogalma kicsit nehezebben megfogható, mint a kezdő, így egyből szavazást is indítunk arról, mit szeretnének még azok a jelentkezőt tudni a Lightroomról, akik már valamelyest ismerik a programot.
A szavazást november 30-án zárjuk le – addig még rengeteg időtök van mérlegelni, mire is vagytok kíváncsiak, Gábor pedig szavazataitok alapján állítja össze majd, személyre szabva a tematikát.
Gábor Adobe Photoshop Lightroom – digitális képkidolgozás fotósoknak c. könyve is elérhető lesz a helyszínen 5 000 forintért azoknak, akik igényüket előre jelzik. Az újonnan vásárolt és régebbi könyveket is – természetesen – dedikálja is Nektek Gábor. ?
A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az esemény létszámát 25 főben maximalizáltuk, így – ha részt szeretnél venni – mihamarabb jelezd az egeszevbenfotofalu@gmail.com email cimen!
A jelenlevőket kérjük, maszkot legyenek kedvesek majd viselni, így is vigyázva egymásra.
Ha meg tudjuk oldani az online stream-elést, minden adatvédelmi előírást szem előtt tartva, tájékoztatunk majd Titeket. Addig is – vigyázzatok Magatokra! Várunk szeretettel!
Ajánlott támogatói hozzájárulás 500 HUF / fő
https://www.facebook.com/events/662427327998901/

Részletek

Dátum:
január 8
Időpont:
18:00 - 21:00 CET
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
,
https://www.facebook.com/events/662427327998901/

Szervező

FotóFalu – fotó és mozgókép tábor
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

ArtBázis Összművészeti Műhely
Horánszky u. 25
Budapest, - 1085 Magyarország
+ Google Térkép