Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dolomitok fotótúra 2022 – október

2022, October 1 - 2022, October 7

Időpont: 2022. július-augusztus-szeptember-október   (mindenképp biztosítsd be a helyed, akkor is, ha még nem tudod melyiket választod!)

A túra időpontja az adott hónapon belül még változhat!

Időtartam: 5 nap
Részvételi díj: 240 eFt
A részvételi díj tartalmazza az utazás szervezését, a fotóoktatást, a szállások árát és az utazást kisbusszal, valamint két alkalommal reggelit. Nem tartalmazza a poggyász- és baleset biztosítást, és a további étkezéseket.
Jelentkezési határidő: 2022. május 1.
Csoportlétszám: max. 14 fő
Szállás: A világ legszebb menedékházaiban
Utazás módja: saját mikrobusz

Két tapasztalt fotográfussal, Juhász Balázzsal és Takács Gáborral fedezheted fel a Dolomitok fantasztikus világát, ikonikus helyszíneit! Mindkét fotós több mint 30 éves fotós és utazó tapasztalatát átadva segít, hogy Te is csodálatos képekkel térj haza Európa legizgalmasabb hegyvidékéről. Az út során megtanulhatod a tájkép, panoráma-, csillag-, és hdr fotózás rejtelmeit. Szállásaink 2000 m felett, a világ legszebb kilátással bíró menedékházaiban lesznek, híres filmforgatási helyszíneken, ahol többek között készült a Holtpont c. film. Itt forgatott Silvester Stallone és Jean Renó is. Fotózzuk a Tre Cime-t, a Cinque Torri-t, a Monte Paterno-t…

A 2022-es évben 4 túrát indítunk, a júliusi virágzásban, az augusztusi nyárban, a koraőszi szeptemberben és az október végi őszben a tavakhoz.
Jelentkezz mielőbb, a létszám korlátozott!

További információk az esemény honlapján!

Details

Start:
2022, October 1
End:
2022, October 7
Event Categories:
,
Website:
https://fotosherpa.hu/fototura/dolomitok-fototura/

Venue

Dolomitok
Olaszország

Organizer

fotosherpa
Email
noreply@facebookmail.com