Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DIVINE FEMININE BEAUTY – Kuti Zoltán Hermann

October 13 @ 16:00 - 17:00 CEST

A megyeháza földszinti kiállítótere

Kuti Zoltán Hermann, a Prisma Fotóklub tagja egy, a városunkban ritkaságnak számító kiállítással készül. A fotóművész ezúttal művészi akt fotóit tárja az értő szemek elé. Oly módon állította össze a tárlat anyagát, hogy a néző betekintést nyerjen a részletfotóktól kezdve a meztelenségnek a természettel való egybeolvadásába, de akár egy régi, rusztikus szoba vagy egy nagy, üres színházterem „szemei” is örvendezhessenek a látványnak. Ebben a műfajban sokan a „csúnya, szégyenteljes és helytelen” jelzőkkel illetik a modelleket, fotósokat, művészeket. Kuti Zoltán Hermann számára viszont a legnagyobb elégtétel, ha e legszebb, ugyanakkor legnehezebb műfajban készült alkotását elismeréssel illetik.

A kiállítás november 2-ig látogatható.

Szervezők: Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ, Megyeháza Galéria.

Partner: Prisma Fotóklub

Támogató: GG PIX Shop & Print

Spațiul expozițional din clădirea Consiliului Județean Harghita

Kuti Zoltán Hermann, membru al Clubului Fotografic Prisma, pregătește o expoziție care este o raritate în orașul nostru. De data aceasta, fotograful își prezintă fotografiile de nud artistic. El a alcătuit materialul în așa fel încât privitorul să poată avea o perspectivă asupra îmbinării nudității cu natura, de la fotografii de detaliu la “ochii” unei camere vechi și rustice sau a unei săli de teatru mari și goale. În acest gen, modelele, fotografii și artiștii sunt adesea descriși ca fiind “urâți, rușinoși și nepotriviți”. Pentru Kuti Zoltán Hermann, însă, este cea mai mare satisfacție să fie recunoscut pentru munca sa în acest gen de creație care este, cel mai frumos, dar și cel mai dificil.

Expoziția poate fi vizitată până la 2 noiembrie 2022.

Organizatori: Consilliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita

Partner: Fotoclub Prisma

Sprijinit: GG PIX Shop & Print

https://www.facebook.com/events/1908157339529193/

Details

Date:
October 13
Time:
16:00 - 17:00 CEST
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1908157339529193/

Venue

Megyeháza Galéria
Piața Libertății 5
Miercurea Ciuc, 530140 Romania
+ Google Map