Események betöltése

« Összes Események

Csoszó Gabriella: Távolról közelre-közelről távolra, fotóművészeti alkotótábor a Tű Fokán Táborban

július 2 - július 6

Négy napon át fotózunk és alkotunk együtt. Jöhettek profi gépekkel, de ha nincs, bőven elég lesz a telefonotok is. Nem baj, ha már tanultál fotózni, de ha még nem, itt az ideje elkezdeni, segítek megtenni az első felszabadító, bátor lépéseket.
Hallottad már azt a mondatot, hogy ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel?
Ennyire egyszerű volna? Bizonyos szempontból igen.
De vajon mihez kell közel kerülnünk? A témánkhoz, a gondolatainkhoz, az érzéseinkhez, a fotótechnikához, a kép nyelvéhez, a felelősségünkhöz.
Micsoda, miféle felelősség? Hogy mit emelsz ki, mit hagysz el, hogyan formálod képpé, miként és kikkel kommunikálsz a fotó nyelvén. Hogy mennyire vonod be a modelled a képalkotás folyamatába és aztán, hogy mit engedsz meg, hogy mi történik a képeiddel. Minderről fogunk együtt tanulni.
Négy napon át fotózzuk majd a tájat, benne az embereket, fókuszba hozzuk a látottakat, hogy aztán megformáljuk, feldolgozzuk, szétszedjük és újra összerakjuk.
Nemcsak fotózni tanulunk, nemcsak technikát és képalkotást, de a dadaisták kollázstechnikáját is alkalmazzuk. Mert nemcsak romboltak. Újraalkottak, kollázsoltak egy egyenlőbb, igazságosabb világot remélve.
Az intstán túl is van világ és nemcsak a tiktok.
Még ilyet, ennyi mindenre jó a fotó?
Nézzük meg együtt!
—- TOVÁBBI INFORMÁCIÓK —-
A 4 napos műhely ára: 20.000 Forint
Jegyeket a https://tixa.hu/tufokan_2022 címen a jegyek listájának legalján lehet venni.
A 4 napos műhely Garábon a Tű Fokán Művészeti Tábor keretében kerül megrendezésre. A műhely díja tartalmazza a Tű Fokán Művészeti Tábor területén való sátrazás díját. A tábor területén található hideg vizes zuhany, komposzt budi, lehetőség van meleg ételt venni, a 100 méterre működő Grabensia étteremben pedig á la carte ételek is várnak. Igény esetén Garábon és a környező falvakban rengeteg szálláshely található, ahol lehetőség van egyénileg szállásfoglalásra.
Megérkezés a táborba Július 1.-én a késő délutáni óráktól lehetséges. A Tábor után mindenkit várunk az idei Tű Fokán Fesztiválra további könnyedebb műhelyekkel, koncertekkel, hangulattal. A Tábor Résztvevői a helyszínen kezdvezményes jegyet vehetnek majd a fesztiválra.
https://www.facebook.com/events/712866169979280/

Részletek

Kezdés:
július 2
Vége:
július 6
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/712866169979280/

Szervező

Tű Fokán Művészeti Fesztivál
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Tű Fokán Művészeti Fesztivál
Garáb, - Magyarország + Google Térkép