kedd, július 27, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Closer | Cserhalmi Luca & Kleb Attila

2020, augusztus 1 @ 16:00 - 16:45 CEST

Cserhalmi Luca, a GICA kurátora beszélget Kleb Attilával
Idén augusztus elsején egy délutántól késő éjszakáig nyúló kulturális maratonnak lehet részese mindenki, aki Óbudára látogat.
A 3. kerületi kulturális helyszínek, melyek között múzeumok, galériák, kávézó és könyvtár is található, összefogtak, hogy egy, a múzeumok éjszakáját idéző, óbudai kulturális rendezvényt hívjanak életre. Ez lett az Óbudai Kult.Éj.
A rendezvény 2020. augusztus 1-én 16 órától éjfélig tart.
Ez idő alatt a látogatók az első meglátogatott helyszínen egységesen 1000 forintért megváltott jeggyel minden Óbudai Kult.Éj eseményen részt vehetnek.
Kleb Attila fotográfus CLOSER című kiállítása
Az embernek számtalan arca van, a művésznek, ha lehet, még annál is több – Kleb Attila fotós (civilben koncertszervező) ezúttal jazz- és blues legendák, valamint ünnepelt hazai színészek legintimebb arcait, gesztusait vagy épp pózait mutatja meg, annyira közelről, ahonnan csak nagy ritkán látni őket. A fekete-fehérre komponált képek olyan sztárokat hoznak közel hozzánk a maguk természetes szépségében, mint például Chick Corea, Dee Dee Bridgewater, Erik Truffaz, Für Anikó, Gryllus Dorka, John McLaughlin, Omara Portuondo, Pharoah Sanders, Suzanne Vega, Tompos Kátya vagy Victor Wooten.
A kiállítás 2020. augusztus 7-ig látogatható.
https://www.facebook.com/events/279329896659298/

Részletek

Dátum:
2020, augusztus 1
Időpont:
16:00 - 16:45 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
,
View Esemény Website

Szervező

GetCloser Concerts
E-mail:
noreply@facebookmail.com