Loading Events

« All Events

CIALINO WITCHSKITCHEN – Cianotípia tábor

augusztus 5 - augusztus 10

Táborvezetők: Szentpéteri Dóri és Kondricz Ákos
A DRUKKER Közösségi Nyomdaműhely egy 2018 óta működő pécsi alkotóközösség, saját magasnyomó-, szita- és riso műhellyel. Az egyesület tagjai olyan képzőművészeti és pedagógiai tevékenységet folytató alkotók, akiket a magasnyomtatás iránti érdeklődésük és elkötelezettségük köt össze. Küldetésük az érdeklődő képzőművészek, önkéntesek és az aktív grafikushallgatók szakmai inkubációján túl egy alumni közösség építése, illetve alapvetően társadalmi-szociális-környezeti hatásokra való művészi reflexiók indukálása.
A Malomfesztivál alkotótelepén fotós-tervezőgrafikus csapatunkkal, Szentpéteri Dóri (PTE-MK Tervezőgrafika) és Kondricz Ákos (MATE Rippl-Rónai Művészeti Intézet, FFS) vezetésével fotokémiai és magasnyomó technikákkal dolgozhattok négy napon keresztül.
A vászonra készülő cianotípiát és magasnyomást vegyítő alkotásokat az alkotótelep végeztével a helyszínen kiállítjuk.
Jelentkezni Szerda Zsófinál lehet, a desiresofi@gmail.com e-mail címen. A tábor augusztus 5.-én kezdődik és augusztus 10.-én, a Malomfesztivál nulladik napján este ér véget.
Korhatár: 16+
Maximális létszám 15 fő.
Jelentkezési határidő: június 15.
A tábor ára: 7000 dinár, ami tartalmaz napi háromszori étkezést, részvételt a foglalkozásokra és az esti programokra valamint egy bérletet a Malomfesztiválra.

Details

Start:
augusztus 5
End:
augusztus 10
Event Category:

Venue

Malomfesztivál
Orom, Szerbia + Google Map