Loading Events

« All Events

Chris Routledge fotókiállítás a KUNSZT!-ban – megnyitó

March 27 @ 17:00 - 19:00 CEST

🇭🇺: Az észak-angliai író és fotós elhozza Liverpoolt Veszprémbe. Chris évekig dokumentálta a várost és az ott élőket, a város és lakosai viszonyát. Tükröződések, statikus pillanatok, az élettelen és az élő találkozása a fotós különös látásmódján keresztül nyílik meg előttünk. Szülővárosának mindennapjain kívül Routledge évek óta vizsgálja az ember és a természet viszonyát, képei elgondolkodtatnak, hogy mit gondolunk értintetlennek, hogy kezeljük a látszólag vad vidékeket, mi az, amit látni akarunk, és mi a valóság? Monokróm képekkel irányítja a figyelmünket a nagy témákat rejtó apró részletek felé, legyen szó egy fa gyökereiről vagy egy metró peronjáról.

🔵 Az InterUrbán a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros kiemelt nemzetközi összművészeti programsorozata. Az InterUrbán egyéves időtartama alatt 50 héten át 29 város 150 programmal látogat Veszprémbe, kéthetes váltásokban.

Kövess minket a további programokért!

//

🇬🇧: Writer and photographer, Chris is a chronicler of the North, bringing the imprint of Liverpool to Veszprém. He has been documenting his native city, its inhabitants and their habitat with a keen eye to change. Historic buildings reflect off of modern surfaces encompassing centuries of urban history in his iconic photographs of Liverpool. Routledge posesses the observational skills of a natural historian, yet includes interpretative layers adressing the viewer, often reaching lyrical heights in tone.

🔵 The event is part of the InterUrban project, organized by the Veszprém-Balaton 2023 European Capital of Culture. During the one-year InterUrban period, 29 cities will visit Veszprém with 150 programmes over 50 weeks, in two-week rotations.

Follow us for more information

https://www.facebook.com/events/173150575510429/

Details

Date:
March 27
Time:
17:00 - 19:00 CEST
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/173150575510429/

Organizer

Interurbán 2023
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

KUNSZT