19.9 C
Budapest
szerda, augusztus 17, 2022

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Budapesti Fotósviadal 2022

május 14

Már lehet jegyet venni a 2022. május 14-re szervezett Budapesti Fotósviadalra!

Az interaktív nap során egy időben csak egy téma címe és tájékoztatója, valamint az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére, így válik igazán dinamikussá és izgalmassá a megmérettetés. A checkpointokon leadandó fotókat Budapest festői és történelmi belvárosában készíthetik el a résztvevők.

A nyertes képeket egy szakmai zsűri bírálja el. A díjátadóra a beérkező művekből összeállított időszakos kiállítás megnyitóján kerül sor. A Fotósviadal vándorkupáját a nyolc témára összesen legmagasabb pontszámot kapó képek készítője viheti haza. A Fotósviadalt – Veszprémhez hasonlóan – a szervezők Budapesten is hagyománnyá kívánják tenni.

A rövid hivatalos megnyitó után mindenki megkapja az első címet, amelyet le kell exponálnia. Erre témától függően adott idő áll rendelkezésére a versenyzőnek. Miután elkészült a képpel, le kell adnia valamelyik állomáson, vagy az online felületen. Ha leadta a képet, megkapja a második címet, amelyre szintén egy adott időt kap, és így tovább. A verseny időtartama alatt a fotósok különböző állomások között járják a várost és készítik el a felvételeiket. A rendezvény hossza nyolc óra.

További infók a honlapon.

YouTube player

 

 

Details

Date:
május 14
Event Categories:
,
Website:
https://fotosviadal.hu/budapesti-fotosviadal/

Venue

Magyarország
Clark Ádám tér 1.
Budapest, 1013 Magyarország