1.8 C
Budapest
szerda, január 26, 2022
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Budapest fotópályázat

2021, december 17 @ 23:00 - 2021, december 31 @ 22:59 UTC

📸Egy kis fotós kikapcs a szorgalmi időszak végeztével? Miért ne? Most díjazzuk is!
🏙Úgy érzed már nemcsak itt élsz Budapesten, hanem az otthonod is? Szeretsz a városban járkálni és csak szimplán nézelődni? Vagy inkább a nyüzsgő belvárosi romkocsmák vonzanak? Szerinted mi az, ami megkülönbözteti a többi európai fővárostól? Mi az, ami miatt szeretjük? Mutasd be nekünk Budapestet!
Fotópályázatot hirdet a Képítő Fotókör 📷 és a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium – IACES LC Budapest 👷‍♀️ kollab.
🌇Készíts képet arról, ami számodra leginkább jellemzi Budapestet: legyen ez akár a sajátos építészete, akár a híres underground kulturális élete, vagy igazából bármi ami szerinted kiemelendő. 📅Az se baj ha nincs időd fotózni, esetleg ha zavar, hogy épp adventi giccsben úszik, amit megörökítenél: korábban* készített képekkel is pályázhatsz. ❌🎄Igen, az adventi/karácsonyi témát sajnos a zsűri annyira nem díjazza: a témáid legyenek általánosak, és ne szezonálisak! Minél több helyszínnel állsz elő, annál nagyobb eséllyel győzöd meg a zsűrit. 😏
⏰A képek beküldésének határideje: 2021.12.31. 23:59
⬇️További infókat hogy mit hogyan és hova küldj, és azokkal mi lesz, a Nevezési és részvételi feltételek alatt olvashattok.⬇️

🎁Na de miket lehet nyerni?
🥇Az első helyezett vendégünk egy nemzetközi kalandra a 2022. március 20-27. között megrendezendő IACES MTM’22-n! Ezen az eseményen a világ számos pontjáról Budapestre érkező építőmérnök hallgatóval ismerkedhetsz meg. Csatlakozhatsz egy számodra szimpatikus napon az eseményekhez, mi biztosítjuk a kaját (ebéd, vacsora) és a belépőket. Itt gondolunk termálfürdő, múzeum, libegő, szórakozóhely, stb. belépőkre. Előzetes programterv januárban lesz kihirdetve.
Az első három helyezett ajándékcsomagban részesül. (lesz benne pia is)
¤¤¤¤¤ Nevezési és részvételi feltételek ¤¤¤¤¤
-A pályázaton részt vehet minden olyan építőmérnök hallgató, aki a 2021/2022-es tanévre érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.
-Egy pályázó bármennyi fényképpel nevezhet. A képek mutassanak be egymástól eltérő helyszíneket. *2019. január 1-je óta készült képeket áll módunkban elfogadni.
-A JPEG formátumú képek rövidebb oldala minimum 2000 pixel legyen.
-A pályázatra beküldött képeken végzett utómunka esetén nem változtatható meg a kép tartalma, azaz az alapvető korrekciók (expozíció, kontraszt, telítettség stb) megengedettek. A kép aránya módosítható.
-A pályaművek beküldése kizárólag elektronikus úton történik a kepitofoto@gmail.com e-mail címre.
-Az e-mail tárgya: Budapest Fotópályázat 2021
-Az e-mailnek tartalmaznia kell:
pályázó nevét, beküldött kép címét, készítésének helyét és idejét, pályázó telefonszámát, pályázó e-mail címét, érvényes diákigazolvány mindkét oldaláról készített képet.
A fotópályázaton való részvétellel a pályázó kijelenti, hogy a beküldött pályamunkák szerzője, így korlátlan felhasználási joggal rendelkezik azok felett. A fotók nem sértik más személyek szerzői vagy személyi jogait, tartalma nem ütközik semmiféle jogszabályba. Amennyiben mégis, azért a pályázó teljes jogi felelősséget vállal és mentesíti a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium és a Képítő fotókört (továbbiakban a pályázat kiírói) a harmadik fél által támasztott követelések alól.
-A pályázó elfogadja, hogy a neve a képek mellett szerzőként legyen feltüntetve.
-A pályázó részvételével a pályázat kiíróit visszavonhatatlan, határozatlan időre szóló felhasználási joggal ruházza fel a beküldött fényképekre. Ez kiterjed a sokszorosítás, közzététel és terjesztés lehetőségére az IACES MTM’22 bemutatásának, népszerűsítésének céljából. A pályázó elfogadja, hogy a pályázat kiírói által felhasznált és közzétett tartalmak után nem élhet semmiféle szerzői jogdíj és egyéb díjak követelésével.
-A beérkezett képeket az öt tagú zsűri értékeli, melynek tagjai módosulhatnak. A zsűri a beérkező képek témáját, valamint a kivitelezést és esztétikát egyaránt értékeli. A 3 legjobb kép szerzői részesülnek díjazásban. A zsűri különdíjat is ítélhet a beérkező pályaművek számának függvényében.
-A zsűri által hozott végeredmény és helyezés végleges és visszavonhatatlan, a pályázó ezt elfogadja és a döntéssel szemben nem fellebbezhet. A helyezettekkel levélben egyeztetjük a nyeremények átvételének idejét és helyét: a nyereményeket nem postázzuk. a megadott személyes adatokon kívül a pályázat kiírói a pályázó adatait kizárólag a nevezési és részvételi feltételek teljesülésének ellenőrzésére használja fel.
-A fotók beküldésével a pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.
Sikeres pályázást kíván a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium és a Képítő!
https://www.facebook.com/events/267373045287350/

Részletek

Kezdés:
2021, december 17 @ 23:00 UTC
Vége:
2021, december 31 @ 22:59 UTC
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/267373045287350/

Helyszín

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország
+ Google Térkép