Loading Events

« All Events

BestPhotoTour: Toszkán fotótúra

May 21 - May 25

Dátum: 2023. május 21-25.
A túra hossza: 5 nap
A túra ára: 1300 €/fő
Csoport mérete: Közepes csoport – min 3, max. 6 fő + két túravezető

Zöld dombok és ciprusok festői környezetben: Toszkána fotótúra Olaszország ikonikus városaival

Tarts velünk erre az izgalmas fotó túrára Toszkána szívébe.. A fényképezés különféle aspektusaival nyugodt légkörben foglalkozunk, és sok időt töltünk a régió számtalan motívumának fényképezésével. A fotó túra kezdő és haladó fotósoknak egyaránt ajánlott. A kis csoport lehetővé teszi számunkra, hogy reagáljunk az egyéni igényekre. Rengeteg lehetőséged lesz gyakorolni és megosztani tapasztalataidat hasonló gondolkodású emberekkel.

Toszkána fotótúra látványosságai
Olaszország ikonikus városai: Chianciano, Monticchiello, Pienza
A Toszkán táj hullámzó dombjainak látványa
Olasz utcaképek
Az olasz építészet remekművei
Világhírű ételek

4 éjszakát töltünk egy szállodában, a Val d’Orcia-ban. Véleményünk szerint a Val d’Orcia Toszkána legfestőibb régiója. A terület hihetetlenül sok sok vonzó fotó témát kínál – tipikus tájak a klasszikus zöld dombokkal, ciprusokkal szegélyezett, utakkal rendelkező gazdaságok, villák, kápolnák és ép középkori városok. A tavasz ideális idő a fényképezésre. Tavasszal a táj zöld és sok virág nyílik. Ezen felül a köd is gyakran felbukkan reggelente. Ez felidéz egy kis misztikumot a tájban.

A Toszkán fotó túra során természetesen a legjobb fényben fényképezünk. Ez azt jelenti, hogy kora reggel és késő délután (napkeltekor és napnyugtakor) fotózunk. Napközben a csoport ellátogat a környező kisvárosokba, ahol szabad program keretében lehetőség lesz bejárni a tipikus olasz utcákat, ülni és figyelni a kávézók teraszáról az embereket, beülni egy jó olasz kávéra, vásárolni a helyi olasz kereskedőktől, fotózni az olasz mindennapokat, régi házakat, szűk utcákat.

További információk az esemény honlapján!

Details

Start:
May 21
End:
May 25
Event Categories:
, , ,
Website:
https://www.bestphototour.com/toszkan-fototura/

Venue

Toszkána
Olaszország

Organizer

BESTPHOTOTOUR