Események betöltése

« Összes Események

BestPhotoTour: Madeira fotótúra

2023, március 18 - 2023, március 23

Dátum: 2023. március 18-23
A túra hossza: 6 nap
A túra ára: 1.700 €/fő
Csoport mérete: Kis csoport – min 3, max. 6 fő + két túravezető

Vulkanikus szigetvilág, fotózás Madeirán
A Madeira-szigetek Portugáliához tartozó két nagyobb és számos kisebb szigetből, illetve szirtből álló szigetcsoport az Atlanti–óceánban, Marokkótól mintegy 600 km-rel nyugatra, a Kanári–szigetektől északra, az Azori-szigetektől kelet-délkeletre, nagyjából az északi szélesség 32–33°, illetve a nyugati hosszúság 16–17° között. Ennek megfelelően a szigeteken az időmérők egy órával kevesebbet mutatnak, mint Közép-Európában.

A sziget lenyűgöző természeti tájakat, gyönyörű vadregényes tájat, csillogó vízeséseket, drámai partvonalat és magas hegyeket foglal magába. Madeira nem a strandolás szerelmeseinek, hanem a természetjáróknak és különösen a tájfotósoknak való hely.

A világ legnagyobb babérerdeje, drámai sziklaformációk, színes zátonyok és sok más érdekes helyszín, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak. Madeira népszerű úti cél, és valóban számos ismert fotózási helyszínt találunk. Madeira legnagyobb része még mindig nagyon csendes és felfedezetlen, így nagyon izgalmas is egyben. Kicsit kell túrázni is, hogy megismerjük Madeira autentikusabb oldalát.

Madeira egy gyönyörű és lenyűgöző sziget, amely szebbnél szebb fotózási célpontokat rejt.

A 6 napos utazás során elsősorban a természet megörökítésére koncentrálunk. Az alábbi program csupán fő csapásvonalként szolgál. A látványos fotós helyszíneket mindenképp felkeressük, elképzelhető, hogy a változékony időjárás miatt átalakítjuk az útitervet.

További információk az esemény honlapján!

Részletek

Kezdés:
2023, március 18
Vége:
2023, március 23
Esemény kategóriák:
, , ,
Honlap:
https://www.bestphototour.com/madeira-fototura/

Helyszín

Madeira
Madeira, Spanyolország

Szervező

BESTPHOTOTOUR