Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

#BestofKREA – Fotó (Királyvölgyi Noémi)

március 24 @ 17:30 - 19:00 UTC

ITT REGISZTRÁLJ ONLINE ESEMÉNYÜNKRE: https://forms.gle/GEr5ceN7UjSKCah97
Online est a Big Shot tehetségkutató 3. helyezett mentorával, Királyvölgyi Noémivel.
„Életem egyik legnagyobb élménye volt” – vallotta Noémi. Szakmai szimpóziumunk vendége Királyvölgyi Noémi, művészeti és médiafotográfus szakon végzett hallgatónk lesz, aki az első, Nánási Pál fotóművész által szervezett hazai fotós
tehetségkutató 2. évadában, a Big Shot II. 2021 – Tied a kamerában – harmadik helyezést ért el. Noémi hitvallása szerint a munkái nem csak egyetlen pillanatot, hanem érzéseket is átadnak, kapcsolatokat, emlékeket, ízeket is megörökítenek.
Az Alumni kerekasztal beszélgetés során láthatjuk a tehetségkutató versenyen készült munkáit, majd az est második részében reflektorfénybe kerül Noémi szakmai portfóliója. Beszámol arról, hogyan tudja alkalmazni a gyakorlatban a KREA-ban tanultakat, melyek voltak a kedvenc műfajai, kik voltak azok a tanárok, akik nagy hatással voltak fotós látásmódjára.
A beszélgetést Nemes Mara, a KREA Design Iskola főigazgatója moderálja, melynek végén lehetőség nyílik kérdések feltevésére is.
A #BestofKREA online esemény sorozatunkban a KREA-ban végzett, kiemelkedő diplomamunkát létrehozott, illetve szakmájukban elhelyezkedett és jelentős sikereket elért hallgatóinkkal beszélgetünk. Kövess minket a social media felületekn és hírt kapsz a további eseményeinkről!
Regisztrálj a virtuális eseményre, vegyél részt a beszélgetésben, és nézd meg, milyen munkák létrehozására leszel képes KREA-s hallgatóként! Fotósként látni kell megtanulni, nem
elég a technikai tudás.
Az esemény a KREA Zoom felületén zajlik, a belépési linket a regisztrált érdeklődőinknek e-mailben küldjük el az esemény előtti napokban.
A virtuális esemény időpontja 2022. március 24. csütörtök 18.30-20.00
Részvételi szándékodat lehetőleg minél hamarabb jelezd az alábbi regisztrációs linken: https://forms.gle/GEr5ceN7UjSKCah97

Jelentkezés a KREA-ba 2022. május 19-ig!
A következő hetekben a KREA betekintést enged jelenlegi és volt hallgatóinak munkáiba. Kövess minket a közösségi média oldalainkon, hogy tájékozódhass az aktuális eseményekről!
#BestofKREA
Kérdéseiddel nyugodtan keress bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen!
Reméljük találkozunk az online térben is!
https://www.facebook.com/events/923927581613308/

Részletek

Dátum:
március 24
Időpont:
17:30 - 19:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
,
https://www.facebook.com/events/923927581613308/

Szervező

KREA Design Iskola
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Zoom