hétfő, október 18, 2021
Események betöltése

« Összes Események

Békéscsabai Digiporáma Fesztivál – Pályázati felhívás

október 12 @ 08:00 - november 13 @ 17:00 CEST

A békéscsabai Lencsési Közösségi Ház, a Márvány Fotóműhely országos – digitális fotókból készített – digiporáma pályázatot hirdet,

XVI. Békéscsabai Digiporáma Fesztivál

címmel, melynek célja a fotók, a digiporáma eszközével való bemutatása és népszerűsítése.

A pályázat beküldésének határideje: 2021. november 13.

A zsűri tagjai:

Doboczky Zsolt fotóművész (Szeged)

Nagy István E-MAFOSZ/g fotóművész (Szentes)

Diós Zsolt, a Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezető igazgatója.

Értékelési szempont:

A zsűri tekintettel a speciális megjelenési formára, a képsorozatot – mint etűdöt – annak audiovizuális összességében fogja értékelni.

Díjazás vásárlási utalvány formájában: I. díj 40.000.-Ft, II. díj 30.000.-Ft, III. díj 20.000.-Ft, valamint a Lencsési Közösségi Ház különdíja 15.000.-Ft értékben.

Nyilvános vetítés, zsűrizés és díjkiosztó ünnepség:

2021. november 20-án, szombaton 10.00 órai kezdettel a Lencsési Közösségi Házban (Békéscsaba Féja Géza tér 1.)

Pályázati feltételek:

A pályázaton részt vehet minden Magyarországon-, illetve a Kárpát – medencében, illetve Magyarországgal határos országokban élő fotós.(Ausztria, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna).

Nevezhet klub, alkotó csoport és egyéni alkotó. Egy pályázó legfeljebb 2 alkotással indulhat. Nem lehet pályázni három évnél régebben készült alkotásokkal.

A pályázat nevezési díja alkotónként 1500.-Ft, melyet kérünk a Csabagyöngye Kulturális Központ bankszámlaszámára (OTP Bank Rt., 11733003-15771810-00000000) utalni vagy postai úton a címére feladni. (Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a szerző nevét, lakcímét, valamint a „Digiporáma2021” megjegyzést.)

A pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni.

A művek beküldhetők CD, DVD vagy BD adathordozón. Formátumuk lehetőleg: HD felbontású Mpeg 4 videó állományú legyen. A digiporáma vetítése full HD felbontású projektorral történik.

Az alkotások nem tartalmazhatnak mozgókép betétet. A pályaművek menürendszere nem képezi az értékelés tárgyát. Egy pályamű hossza maximum 5 perc lehet. A beküldött munkákban jól látható helyen fel kell tüntetni a szerző nevét, a mű(vek) címét és a felhasznált kísérő zene(ék) adatait. A pályaművek mellé csatolni kell a nevezési lapot, valamint a nevezési díj befizetését igazoló postautalványt, illetve banki átutalási bizonylatot.

A tartalom jogszerűségéért a beküldőt terheli a felelősség.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk készített anyagok, vágatlanul a szerző megjelölésével térítésmentesen nyilvános bemutatásra kerüljenek.

Beküldési cím: Lencsési Közösségi Ház, 5600 Békéscsaba, Féja Géza tér 1.

A pályázat beküldésének határideje: 2021. november 13.

(…)”

Forrás

Részletek

Kezdés:
október 12 @ 08:00 CEST
Vége:
november 13 @ 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
http://www.marvanyfoto.hu/comp_digiporama.html

Helyszín

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország