Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AZ EMBER c. fotókiállítás nyílik Szegeden

March 23 @ 18:00 - 21:00 CET

Ahány ember, annyiféleképp látunk, érzünk, gondolkozunk. Cselekvések, melyek nemcsak szellemi és fizikai képességeink hanem lelki rezdüléseink kisugárzásai is.

A lelkiállapot az egy teljesen mélyről jövő, szinte spirituális magból születő kedély, melynek stádiumait befolyásolhatják külső tényezők de hangulatának rezonanciái mindenképp érzelmi enteriőrből fakadnak.

A fényképezés pillanatához is fizikai létünk lelki örökkévalósága kell. Lelkünkben hordozzuk azt, amit képben látunk meg és annak kivetülését fényképezzük le. Kiforrott érzelmeink orientálnak, emlékeink, belső lényünk receptorai láttatják meg szemünkkel azt, amit fotózunk. A kiragadott szegmens pedig hiába álló, mozdulatlan kép, interaktív kapcsolatban van érzékszerveinkkel és önmagában egész lényünkkel. Ez a tapasztalás nyit utat arra, hogy ne menjünk el egymás és a dolgok mellett, hanem empátiával érzékeljük szűkebb és tágabb környezetünket.

A képek által képzeljük más életébe magunkat, lépjünk be a történetébe s hamar feltárul, hogy emberi sorsközösséget alkotunk csak más-más utakon közelítjük annak kiteljesedését.

Megnyitja: Beliczai Mária szobrász

Hegedűn közreműködik: Fekete Tekla és Irimiás Vanda

A kiállítás megtekinthető 2023. 03. 23. – 04. 14-ig a hét minden napján 9- 18 óra között.

Szeged, Somogyi u. 7.

https://www.facebook.com/events/168706112666959/

Details

Date:
March 23
Time:
18:00 - 21:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/168706112666959/

Organizer

Mónika Hajdú
Email:
noreply@facebookmail.com