kedd, július 27, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Artus Lakók közös kiállítása – megnyitó

2020, február 11 @ 19:00 - 2020, március 11 @ 21:00 CET

A kiállítást megnyitja: Goda Gábor
Közreműködik Goda Sára, hárfán
__________________________________________________

Kiállítók: Andrási Edina, Bálint Ádám, Csató József, Fischer Balázs, Forrai Ferenc, Király Gábor, Knyihár Bence, Nagy Géza, Nádor Tibor, Rabóczky Judit, Sinkovics Ede, Varga Virág
___________________________________________________

– Az emlékezet lenyomatai –

„Az emlékezet hol lenyom, hol felemel.”
(ősi kínai mondás)

A jelen emlékei, a belső emlékezet képei jelenítődnek meg az Artus Lakók közösségének évente megrendezendő idei kiállításán. Van, aki a saját belső mélyrétegeit, és van, aki a környező világ retteneteit dolgozza fel műveiben. A 2000 óta folyamatosan bővülő sokszínű közösséget alkotó művészek (festő, szobrász, grafikus, építész, és designer-keramikus) műveikkel minden évben egymásra reflektálva, egymáshoz kapcsolódva hozzák létre kiállításaikat.

A tavalyi “NÉZETHÁLÓ”-t ebben az évben “Az EMLÉKEZET LENYOMATAI” kiállítás követi. A közösség művészei ez alkalommal úgy válogatták az alkotásokat, hogy azok ne csak egymáshoz, hanem magához a kiállítótérhez is kapcsolódjanak.

Az Artus Stúdió egy nyitott, sokszínű szellemi és alkotóműhely, emberek, gondolatok, művészeti ágak találkozásának helye, ahol az összművészeti, performatív fókuszú társulat mellett 12 műteremben alkotnak képzőművészek, az Artus Lakók, e jelen kiállítás létrehozói.

A kiállítás megtekinthető március 11-ig.

Részletek

Kezdés:
2020, február 11 @ 19:00 UTC
Vége:
2020, március 11 @ 21:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
View Esemény Website

Szervező

Artus Stúdió

Helyszín

Artus Stúdió