hétfő, november 29, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Alternatív filmposzter kiállítás

október 29 @ 18:00 - november 21 @ 18:00 CEST

“A Blinken OSA Archívum által alapított VERZIÓ Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál rendszeres kísérőeseménye az alternatív filmposzter kiállítás, amely idén először a levéltár épületében lesz látható.

A Metropolitan Egyetem (METU) tervezőgrafika szakos hallgatóinak kiállítása immáron negyedik alkalommal gazdagítja a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál programját. Az együttműködés része a fesztivál UniVerzió programjának, amely során egyetemi hallgatók mélyülnek el a dokumentumfilmek világában az adott évi programhoz kapcsolódó elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül. A METU hallgatói, Ducki Krzysztof mentorálása alatt, a fesztivál idei műsorából szabadon választva készítették el az alternatív filmplakátokat. A diákok által választott sokszínű megközelítés tükrözi a fesztivál változatos programját, a munkák elgondolkodtatják, megmosolyogtatják és nem utolsósorban a vetítésekre csalogatják a látogatókat. A plakátok színes kavalkádja az elmúlt évek nyüzsgő fesztiválhangulatát hozza el a Blinken OSA Archívum kiállítóterébe, amely a fesztivál alatt több esemény és beszélgetés helyszíneként szolgál.

Megnyitó időpontja: október 29., 18 óra
Cím: Blinken OSA Archívum, 1051 Budapest, Arany János u. 32.

Kiállító hallgatók: Babarczy Myriam, Bacsa Melinda, Bartha Orsolya, Beliczay Botond Bence, Cselovszki Éva, Dudás Réka, Duhaj Regina, Gál Csaba, Gállfy Emese, Wirth Georgina, Icsa Vivien, Jávorszky Dóra, Juhász Dorottya, Kollárik Marianna, Konczer Attila, Laposa Zsuzsanna, Mezei Zoltán, Molnár Nikolett, Ottó-Balázs Karina, Ozoróczy Diána Trixi, Papp Eszter, Papp Rita, Sárközy Mónika, Viola Bálint, Tóth Martina Anna ”

Forrás

Részletek

Kezdés:
október 29 @ 18:00 CEST
Vége:
november 21 @ 18:00 CEST
Esemény kategória:
https://www.osaarchivum.org/hu/press-room/announcements/alternat%C3%ADv-filmposzter-ki%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s

Helyszín

Blinken OSA Archívum
Arany János u. 32.
Budapest, - Magyarország

Szervező

Blinken OSA