Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alföldi Fotószalon 2022 – nevezési időszak

September 15 - September 30

Tisztelt Fotográfusok, Fotósok, Fotóművészek!

Most ősszel rendezzük meg a XXVIII. Alföldi Fotószalont Szentesen (XLII. Dél-Alföldi Fotószalon). Elég régen, még 1995-ben bővítettük ki a régiós fotópályázatunkat az egész Alföld területére, majd 2011-ben pedig az egész országra, hogy területi megkötés nélkül hazánkból bárki, de akár külföldön élő fotósok is tudjanak képet küldeni a minőségi rendezvényünkre.

Nekünk fontos, hogy az Önök eredeti képei kerüljenek a szakértő fotóművész zsűritagok elé, hogy több órán át tartó munkával értékeljék azokat, majd a kiállítást is ezekből a művekből rendezzük meg. Az egész országban már csak néhány olyan fotópályázat van, és ezek egyike az Alföldi Fotószalon, ahol az alkotó által elkészített eredeti fotográfiát lehet megtekinteni a megrendezett tárlaton. Ez a jó minőségű digitálisan laborált, a speciálisan nyomtatott vagy kézműves módon készített képeknél nagyon fontos. A zsűri által a kiállításra beválogatott összes alkotás ki lesz állítva, és a teljes kiállítási anyagból A4-es méretű, jó minőségű nyomtatott katalógust készítünk – melyet minden pályázónak eljuttatunk.

A beérkezett képeket A. Fehér Vera, Tóth Ego István, Vadászi Zoltán fotóművészek bírálják el.

Kérem, küldjék el fotós barátaiknak, ismerőseiknek, klubtársaiknak a felhívásunkat, hogy Ők is értesüljenek a rendezvényünkről, küldjenek pályázati anyagot szeptember 30-ig.

Köszönettel: Nagy István fotóművész – a kiállítás szervezője és a Szentesi Fotókör

Pályázati kiírás és a nevezési lap itt érhető el: http://www.szentesifotokor.hu/palyazatok-2/xxviii-alfoldi-fotoszalon-2022

Pályázati kiírás: http://www.szentesifotokor.hu/palyazatok/alfoldifotoszalon2022.pdf

Nevezési lap: http://www.szentesinfo.hu/fotokor/palyazatok/alfoldinevezesilap2022.doc

Előző kiállítások katalógus előlapjai:

Details

Start:
September 15
End:
September 30
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.szentesifotokor.hu/

Venue

Szentesi Művelődési Központ
Tóth József u 10-14.
Szentes, Csongrád 6600
+ Google Map
Phone:
63/314-211
View Venue Website