Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Afrikai kontrasztok – Gosztonyi Gábor fotográfus és világjáró kiállítása Klauzál13-ban

September 22 - October 14

Afrikában láttam együtt létezni a tradíciót és a modernitást, az ősközösséget és a XXI. századot, a nyomort és a jólétet meg sok minden mást. Mindez mellbevágó kontraszt ahhoz képest, amihez Európában hozzászoktunk.
Ötven éve járom a világot, az elmúlt három és fél évet Afrikában, elsősorban Kenyában töltöttem feleségemmel, aki Nairobiban dolgozott ezen időszak alatt. Mielőtt odaérkeztünk, már jártam többször Afrikában, de így is nagyon keveset tudtam még a földrészről, ahogyan az európaiak nagy része.

További részletek itt: https://www.gosztonyigabor.hu/2023/09/afrikai-kontrasztok-kiallitas/

A kiállítás megrendezésével segíteni is szeretnék. A fotóim megvásárolhatók és a befolyó összeget teljes egészében a magyarországi Taita Alapítvány (https://www.taita.info/hu/arvahaz-kenyaban) kapja meg adományként. Ez a civil szervezet Burában (Taita hegység, Kenya) egy gyermekotthon, a St. Joseph Children’s Home fenntartását, az ott élő gyerekek felnevelését segíti adományokból.

Gosztonyi Gábor

///

A kiállítás kurátora Szarka Klára fotótörténész, az eseményt Tímár Péter fotográfus nyitja meg szeptember 21-én, este 6 órakor.

A tárlat megtekinthető a Klauzál13 nyitvatartási idejében, október 14-éig.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

https://www.facebook.com/events/271162345721270/

Details

Start:
September 22
End:
October 14
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/271162345721270/

Organizer

Klauzál13
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Klauzál13