Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A VELÜNK ÉLŐ PETŐFI illusztrációs rajz és fotópályázat

March 11 @ 00:00 - March 24 @ 00:00 CET

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság A VELÜNK ÉLŐ PETŐFI címmel ILLUSZTRÁCIÓS rajz és fotópályázatot hirdetett, amelynek beadási határidejét meghosszabbítottuk. A felhívásra gyermekrajzzal és fotókkal lehet pályázni.

A FELHÍVÁS

A témája: A velünk élő Petőfi. Az óvodás gyermekeknek, általános és középiskolás fiataloknak szóló pályázat témaválasztása szabad, de mindenféleképpen kapcsolatban kell lennie Petőfi Sándor költészetével (hangulat, táj, élőkép, gondolat) a korral. „Olvasd el, hallgasd meg a Petőfi verseket, válaszd ki, amelyik a legjobban magával ragad és készíts hozzá illusztrációt, vagy fotót Petőfi szellemében”. Az illusztráció elkészítésének technikája szabadon választott. Az alkotások mellé a választott, az ihletet adó Petőfi vers pontos címét, a verset, vagy annak vonatkozó részletét is mellékelni kell.

Jelentkezési feltételek, a részletes felhívás és a jelentkezési lap a népfőiskola honlapján és közösségi oldalán található.

HATÁRIDŐ: 2023. március 24.

Eredményhirdetésre, értékelésre és a legszebb alkotások kiállítására – helyszíni egyeztetést követően – várhatóan 2023. május első felében kerül sor.

Kép: Csathó Töhötöm Csongor Károly TEG művészeti vezető Petőfi c. festménye

https://www.facebook.com/events/731502201873218/

Details

Start:
March 11 @ 00:00 CET
End:
March 24 @ 00:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/731502201873218/

Organizer

Magdolna Kovács Béláné Pető
Email:
noreply@facebookmail.com