Loading Events

« All Events

“A lemez két oldala” fotókiállítás

March 7 - March 27

“A lemez két oldala” fotókiállítás és különleges színházi előadás rendhagyó módon a SHOPMARK-ban

Megnyitotta kapuit Chikán Erika fotográfus nagyszabású, “A lemez két oldala” című fotókiállítása a SHOPMARK-ban, a CEWE támogatásával. A színészportré tárlat alapját az a színházi est adja, melynek ősbemutatója 2013. április 23-án volt a budapesti Katona József színház Sufnijában.

Tollár Mónika dramaturg-rendező Janikovszky Éva halálának 10. évfordulója alkalmából álmodta színpadra „A lemez két oldala” című előadást, mely az írónő felnőtteknek szóló könyvéből készült. A produkció igazi éles tükör, szavakból csiszolva: általa az emberi játszmákra ismerhetünk rá humoros, jellegzetesen janikovszkys stílusban.

Chikán Erika fotográfus képein azok a művészek láthatók a teljesség igénye nélkül, akik az elmúlt kilenc évben a színpadon életre keltették az írásokban szereplő hallhatatlan női és férfialakokat.

A premier óta több, mint 200 alkalommal került bemutatásra Budapesten, vidéken és külföldön, most pedig Kispest-Wekerletelep kedvenc bevásárlóközpontja a soron következő helyszín!
Az előadás regisztrációhoz kötött, az ezzel kapcsolatos részletekkel pedig hamarosan érkezünk.

Addig is gyere, látogass el Budapesten a SHOPMARK-ba, ahol „A lemez két oldala” fotókiállítás keretén belül megismerheted az élet és művészet különleges, szeretetteljes találkozását, ahol a közös nevező, a kapocs a játékosság és a derű.

A kiállítás időtartama: 2023. március 7. – március 27.
A színházi előadás időpontja: 2023. március 22. 18 óra

https://www.facebook.com/events/865776004496225/

Details

Start:
March 7
End:
March 27
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/865776004496225/

Organizer

SHOPMARK
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

SHOPMARK