Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

60 Triptichon – Görbe György fotókiállítása | 60 Triptichon – expoziție foto Görbe György

October 12 - November 3

HU

Kiállításmegnyitó: 2023. október 12., csütörtök, 18 óra

A fotózással 43 éve foglalkozó Görbe György csíkszeredai fotós, a Prisma fotóklub tagja, 60. életévének betöltése alkalmából egy újabb tárlattal ajándékozza meg a csíkszeredai közönséget. Az általában csak saját örömére alkotó fényképész ritkán, nagyobb évfordulók alkalmával jelentkezik kiállítással. Ezúttal is kedvelt alkotási formájával, a triptichonnal kísérletezik, feszegetve ezáltal a dimenzióhatárokat, új, különleges perspektívát kínálva a nézőknek. (dr.Péter Izabella)
A fotókiállítás része a XIV-ik Székelyföld Napoknak, megtekinthető 2023. november 3-ig.

Szervezők: Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ, Megyeháza Galéria

A HMKK által szervezett kulturális eseményeken személyes adatokat rögzítünk és őrzünk meg hang-, kép és videófelvétel formájában.

RO

Vernisaj: joi, 12 octombrie 2023, ora 18.00

György Görbe, un fotograf din Miercurea Ciuc, care lucrează cu fotografia de 43 de ani și este membru al Fotoclubului Prisma, prezintă publicului din Miercurea Ciuc o nouă expoziție cu ocazia împlinirii a 60 de ani. Fotograful, care de obicei creează doar pentru propria plăcere, expune rar la aniversări importante. De data aceasta, el experimentează cu forma sa preferată de fotografie, tripticul, forțând limitele dimensiunii și oferind privitorului o perspectivă nouă și unică. (dr.Péter Izabella)

Expoziția face parte din cea de-a XIV-a ediție a Zilelor Ținutului Secuiesc și poate fi vizitată până la 3 noiembrie 2023

Organizatori: Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita

În cadrul evenimentelor culturale organizate de CCJHr se prelucrează date cu caracter personal prin înregistrarea, stocarea și comunicarea de fotografii, înregistrări video și audio.

https://www.facebook.com/events/1725483037892740/

Details

Start:
October 12
End:
November 3
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1725483037892740/