Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2022. Tulipánszüret Kőröshegyen – Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmezővel

2022, April 13 - 2022, April 25

🌷 Magyarország legnagyobb Tulipánszürete közel félmillió tulipánnal vár!🌷
Virágoskertünk már 6. alkalommal bont szirmot Kőröshegyen. A tavalyi elsöprő népszerűségnek köszönhetően idén tavasszal dupla mennyiségű tulipán, újabb területek és teljesen új fotós elemek várják látogatóinkat a Balaton mellett!

✨Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmező garantálja a látványos hátteret a szüreteléshez.

A további területek folyamatosan virágoznak, ahol változatos fajtájú, színű és alakú tulipánok várnak arra, hogy leszedjék őket. Szakaszosan nyitjuk meg a leszedhető sorokat, így törekszünk arra, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

🏞Javasoljuk, hogy kössétek össze egy Balaton-parti sétával, túrával vagy gasztro-kirándulással a látogatás napját, kár lenne kihagyni azt a sok szépséget, amit ez a gyönyörű környék kínál.
🌷A tulipánvásár tervezett időpontja: 2022. április 13-24. (Hétköznap 10:00-18:00, Hétvégén 09:00-17:00). Ez változhat az időjárás és a virágzás függvényében. Érdemes az eseményhez csatlakozni, hiszen minden fontos információt itt osztunk meg először, a szüret ideje alatt pedig naponta érkezünk a legfrissebb fejleményekkel.
————————————-
Ezt megelőzően előkészületi munkák miatt zárva vagyunk!
————————————-
FONTOS TUDNIVALÓK:
🚗PARKOLÓ VAN A BEJÁRATNÁL! A parkolók méretét is növeltük! A bevezető út két hatalmas, összesen kb. 1200 férőhelyes parkolóhoz vezet, melyek épp a bejáratnál találhatók. KIEMELTEN KÉRÜNK MINDENKIT arra, hogy NE parkoljon a Dózsa György út/Kőröshegyi út mentén! Ez nagyon fontos a helyi lakók nyugalma, a balesetek elkerülése és a forgalom zavartalan áramlása miatt!
💚Amennyiben lehetséges, kérjük érkezzetek kerékpárral, rollerrel, tömegközlekedéssel, vagy kössétek össze egy kellemes tavaszi sétával a programot. Ez jót tesz az egészségnek, a környezetnek és a forgalomnak is!
🌷A helyszín egy autentikus gazdaság, sok-sok tágas zöldterülettel. Ajánlott váltócipővel felszerelkezve érkezni, esős napokon gumicsizmával készülni.
🌷A tulipánokat csak éles eszközzel, száruknál levágva lehet szedni, a hagymákat kérlek hagyjátok a földben!
🌷Kutyabarát birtok vagyunk, pórázon sok szeretettel várjuk a négylábú vendégeket is!
🌷Palántavásárral és 100%-ban helyi, kőröshegyi levendulából készült kézműves termékek az ajándékboltban vásárolhatók.
🌷Az időjárást, a tulipánok életciklusát, a forgalmat nem mi irányítjuk, így garantálni nem tudjuk azt, hogy mindenkinek jut virág. Mi MINDENT el fogunk annak érdekében követni, hogy minél több ember otthonát díszíthesse kőröshegyi tulipán. Kérjük legyetek türelemmel felénk, a többi látogató és a természet felé is! ♥
🌷Friss, aktuális képeket itt az eseménynél és Instagramon is osztunk meg, érdemes követni bennünket ott is!
🌷Bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.
🌷Megközelítés: Budapest ~125 km | Siófok ~25 km | Balatonföldvár ~2,5 km
Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy keskeny murvás út végén találjátok a gazdaságot és a parkolókat. Az út ki van táblázva, parkoló van a bejáratnál, buszmegálló közvetlenül a murvás út elején található!
🌷Szabadtéri gazdaságunkban minden feltétel biztosított a lehető legbiztonságosabb vásárláshoz: maszk; kézfertőtlenítő, kézmosópont; hatalmas nyitott terület, ahol gyerekjáték a távolságtartás!
🌷Csak itt, a hivatalos eseményünknél és weboldalunkon, a www.koroshegyilevendulas.com oldalon megjelenő információkért tudunk felelősséget vállalni, csatlakozz az eseményhez, kövesd az oldalunkat, Instagramunkat, hogy mindent pontosan és időben tudj!
https://www.facebook.com/events/1762933260581619/

Details

Start:
2022, April 13
End:
2022, April 25
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1762933260581619/

Organizer

Kőröshegyi Levendulás
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Kőröshegyi Levendulás
Dózsa György köz HRSZ.: 0193/36.
Kőröshegy, - 8617 Magyarország
+ Google Map