Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„12 érzés, fény és árnyék” – Mojzes Péter fotókiállítása a Margarétában

február 15 @ 17:30 - március 31 @ 18:00 CET

Egy jó tájképfotó, miközben megmutatja a való világot, a fotós belső világát is tükrözi, hiszen az Ő szemén keresztül látszik” – írta, közölte volt gondolatát egykor Joe Cornish brit fotográfus, aki nagy formátumú tájképeivel vált világhírű alkotóvá, etalonná ezen a pályán. Ez a tematikát jelző megállapítás a mottója Mojzes Péter – már nem első – önálló kiállításának.

A „12 érzés, fény és árnyék” című kiállításnak a Margaréta Kávéház és Galéria ad helyet, a február 15-én 17.30-kor tartandó megnyitón Garay-Nagy Norbert festőművész méltatja majd az alkotót és ajánlja a jelenlévők figyelmébe a bemutató anyagát.

A kiállítás március végéig várja a látogatókat a Széchenyi utcai vendéglátóhelyen.

A fotográfus így vall magáról közösségi médiás oldalán:

„…Alapvetően tájképfotósnak tartom magam… Szeretek kinn lenni, mindig is szerettem a természetet. Szeretem azt a szabadságot, az elszigeteltség érzését, amit egy hegytetőn, az erdőben vagy egy mezőn érzek. A fotózás számomra ennek az érzésnek a kiterjesztése. A képeim általában erről szólnak, ezeket a történeteket mesélik, legyen az egy nagyléptékű tájkép vagy egy apró részlet a természetben….

Az elmúlt években több önálló és csoportos kiállításon is részt vettem, illetve néhány képem rangosabb pályázatokon is sikerrel szerepelt már.

A fotózás mellett, hogy segítsek elmesélni történeteimet, 2018-ban indítottam egy YouTube csatornát…”

Ribáry Zoltán

Részletek

Kezdés:
február 15 @ 17:30 CET
Vége:
március 31 @ 18:00 CET
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:

Helyszín

Margaréta Kávéház és Galéria
Széchenyi István u. 19.
Vác, - 2600 Magyarország
+ Google Térkép