Hirdetés
sbvilaga.jpgvideo

Zsila Sándor: Sanyi bácsi világa – digiráma

Zsila Sándor hasonló című kiállításához
video

Zsila Sándor: A cötkényi fotóstábor – digiráma

Egy kellemes nyári fotóstábor emlékére ...
zsila-sandor-fotozzunk-a-termeszetben-3-resz.jpg

Zsila Sándor: Fotózzunk a természetben 3. rész

Április! A bolondok hónapja, miért is? Mert bolondos, szeles, változékony, kiszámíthatatlan?

zsila-sandor-fotozzunk-a-termeszetben-2-resz.jpg

Zsila Sándor: Fotózzunk a természetben 2. rész

Március van, hihetnénk joggal itt a tavasz, de még nagy hidegek vannak erre-arra. A deres fák már nem gyönyörködtetik a korán kelőket, akiknek már inkább a finom meleg napsütés hiányzik. A hónap közepén napközben, (ha nem jön az északi szél) már valóban melegen süt legkedvesebb égitestünk, a NAP.

zsila-sandor-hogyan-keszult-11-resz.jpg

Zsila Sándor: Hogyan készült? 11. rész

Szép, csodálatos, de hogyan készült? - kérdezik tőlem kíváncsian kiállításokon, vetítéseken. Nehéz helyzetbe hoznak, mert egy-egy képnek a története kisebb előadást és némi hozzá értést igényelne a hallgató részéről. Ebben a rovatban elmélyedünk egy kicsit a Természetfotózás rejtelmeiben, bonyolult és pofon egyszerű helyzetekben, sok képpel.

Áradás

zsila-sandor-hogyan-keszult-6-resz.jpg

Zsila Sándor: Hogyan készült? 6. rész

Szép, csodálatos, de hogyan készült? - kérdezik tőlem kíváncsian kiállításokon, vetítéseken. Nehéz helyzetbe hoznak, mert egy-egy képnek a története kisebb előadást és némi hozzá értést igényelne a hallgató részéről. Ebben a rovatban elmélyedünk egy kicsit a Természetfotózás rejtelmeiben, bonyolult és pofon egyszerű helyzetekben, sok képpel.

A legutóbbi számban megjelent fotóm kapcsán Krivánszky Árpád sorait közöljük a kép elkészítésének vélt körülményeiről:

zsila-sandor-hogyan-keszult-9-resz.jpg

Zsila Sándor: Hogyan készült? 9. rész

Szép, csodálatos, de hogyan készült? - kérdezik tőlem kíváncsian kiállításokon, vetítéseken. Nehéz helyzetbe hoznak, mert egy-egy képnek a története kisebb előadást és némi hozzá értést igényelne a hallgató részéről. Ebben a rovatban elmélyedünk egy kicsit a Természetfotózás rejtelmeiben, bonyolult és pofon egyszerű helyzetekben, sok képpel

Zsila Sándor: Otthon a Természetben CD-ROM

Megjelent Zsila Sándor: Otthon a Természetben CD-ROM

Az "Otthon a Természetben" CD-ROM lényegében kettős feladatra vállalkozik. Egyrészt bemutatni a természet - elsősorban hazai természet - végtelen szépségét, s ugyanakkor alkalmat nyújtani azoknak, akik pl. ökológiai tudásukat vagy fajismeretüket szeretnék fejleszteni. Egyforma "haszonnal" nézegethetik tehát azok is, akik egyszerűen csak gyönyörködni akarnak Zsila Sándor szebbnél szebb természetfotóiban, s azok is, akik a szó legszorosabb értelmében véve növény- vagy állattant akarnak tanulni.

zsila-sandor-fotozzunk-a-termeszetben-5-resz.jpg

Zsila Sándor: Fotózzunk a természetben 5. rész

Június derekán a Tisza legszebb virága "nyílik", rajzik a tiszavirág, Európa legnagyobb és legszebb kérésze, hazánk egyik legféltettebb kincse, melyet még a helybeliek közül is csak néhányan láttak, és hitetlenkedve csodálkoznak, hogyan repülhet egy virág!

Zsila Sándor

Kapcsolódó események

n

Tünékeny valóság | a MAOE Fotóművészeti Tagozatának kiállítása

A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt és kísérőit a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozatának Tünékeny valóság című kiállításának...

Kapcsolódó híírek

AtermeszetMagyarFotosai Filmdzsungel poszter x

Blogajánló: Ismerd meg a magyar természetfotósok krémjét!

A Filmdzsungel Stúdió a Magyar Média Mecenatúra támogatásával készített dokumentumfilmet a magyar természetfotósok munkájáról. A sorozatot tévében is látható volt, de a neten bármikor (újra) megnézheted, méghozzá teljesen legálisan.