6.7 C
Budapest
Thursday, April 25, 2024

Változások a Fotótipp.hu rendszerében | FotoTipp.hu


»

CímlapHírek és újdonságok

Változások a Fotótipp.hu rendszerében

Az adott értékelés: nincs Átlag: 4 (1 szavazat )

Az elmúlt hónapban azon munkálkodtunk, hogy az immár két éves 4.6 drupal motort a legfrissebb 4.7.4 változatra frissítsük. A frissítés sok apró, de bosszantó hibát kijavított, többek között az RSS feedek IE7 kompatibilitását és a levélküldés (jelszó, új cikkek, személyes üzenetek) anomáliáit. A frissítéssel párhuzamosan néhány “apró” módosítás is történt a kinézeten, illetve két új funkció is bevezetésre került.

Az egyik új funkció a tartalmak értékelésének lehetősége. A bejelentkezett felhasználók az egyes cikkek bevezetője alatti “szavazás” linkre kattintva egy ötös skálán értékelhetik a cikkeket. Az átlagolt eredmény pedig szintén a bevezető alján található “csillagskálán” olvasható le.

A másik újítás, hogy a cikkek teljes szövege csak a bejelentkezett felhasználóknak érhető el, bejelentkezés nélkül csak a bevezető és a hozzászólások olvashatóak.

A lehetőségeinkhez képest teszteltük a frissített keretrendszert, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs benne hiba. Kérem minden Kedves Olvasónkat, hogy ha hibát, furcsaságot tapasztal, esetleg javaslata van akkor azt vagy a fórumban vagy pedig ezen cikk megjegyzéseinél jelezze felénk.

Köszönettel,

Fototipp.hu Team

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 4 vendég van a webhelyen.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,491RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles