7.2 C
Budapest
Tuesday, April 16, 2024

Canon 400D és új objektívek | FotoTipp.hu


»

CímlapHírek és újdonságok

Canon 400D és új objektívek

Az adott értékelés: nincs Átlag: 4 (1 szavazat )

Azt ugyan még mindíg nem tudjuk, hogy mi a csuda is az a Canon X. Viszont a már már szokásossá vált webmesteri trehányságnak köszönhetően (most a Kínai canon oldalán jelent meg rövid időre a termékleírás) megtudhattuk, hogy egy 350D utódot és két új objektívet fog holnap bejelenteni a Canon. Az új gép neve “meglepő” módon 400D (Rebel XTi). APS-C méretű szenzorral (1.6x crop) 10.1 Megapixel felbontással és állítólag ultrahangos szenzor tisztítással. Ezen felül egy 9 pontos autofókusz rendszer, Digic II processzor és 2.5” hátsó kijelző teszi teljessé a gépet. Méreteiben megegyezik a 350D-vel, olyannyira hogy ugyanaz a BG-E3 elemtartó használható hozzá. Ami érdekes, hogy a képek tanúsága szerint hiányzik a státusz LCD kijelző. Ez arra enged következtetni, hogy transzreflektiv (azaz hattérvilágítás nélkül is látható) lesz a hátsó kijelző, vagy kitalaltak valami újjat a canonosok.

Ami azonban Canon DSLR gépek tulajdonosait jobban tűzbe hozhatja az a két új objektív, pontosabban azok közül is az új 70-200/4L IS. ami tökéletes kiegészítő lehet egy 24-105/4L IS mellé, annál inkább mivel ez az objektív is “időjárásálló” lesz. A másik objektív a portréfotósok szívét dobogtatja meg, egy új 50/1.2L. Persze ezek az információk a canon.com.cn oldalon pár órán keresztül elérhető oldal tartalmán alapulnak és van rá esély (ha csekély is), hogy nem pontosak. A teljes igazság holnap ki fog derülni. Addig is álljanak itt az elérhető képek.

Frissítés (08.24)

A hír minden részletében igaznak bizonyult. Annyi kivétellel, hogy a hátsó kijelző nem transzreflektív. Ellenben a gép érzékeli, hogy a szemünkhöz emeltük  és kikapcsolja a hátsó kijelzőt. Brrr…

Az első árinfók : 400D –  799 USD, 70-200/4L IS – 1249 USD, 50/1.2L – 1599 USD

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 4 vendég van a webhelyen.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles