6.3 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Videó ajánló: Európa természeti csodái DVD | FotoTipp.hu


»

CímlapKönyvismertetők

Videó ajánló: Európa természeti csodái DVD

Az adott értékelés: nincs

imageA karácsonyfa alatt találtam a 3 DVD-t tartalmazó csomagot. Ennek még nem is lenne hír értéke.

Alapvetően szeretem a természetfilmeket de a Reader’s Digest kiadó név hallatán nem a BBC sorozatok magas ismeretterjesztő színvonala jutott először eszembe. Az első film elején már láttam, hogy minden tájfotós szívét meg fogja dobogtatni a triglógia. A 3 film 3 téma köré csoportosítja az európai látnivalókat: „Tűz és jég”, „A partoktól a hegycsúcsokig” valamint a „Mítoszok és legendák”.

Már rég szerettem volna egy ilyen igazi Európával foglalkozó dolgot látni, mert az utifilmek mindig egy-egy adott területre, országra összpontosítanak. Na itt zanzásítva táthatjuk a szánkat. Nem állítom, hogy teljes lenne a kiadvány, mert biztosan van olyan ami kimaradt. A „Mítoszok és legendák” tetszik a legkevésbé a 3 közül ami „Zeusztól-Drakuláig” mesél a mítoszokról, de ezt is érdemes végignézni. A kiadványban az zavart a leginkább (pozitív értelemben), hogy odaképzeltem maga a helyszínekre, folyton a képkivágások és a munkarekeszek jártak az agyamban.

Még egy említésre méltó dolgot találtam az pedig az volt, hogy a helyszínek nagy részét nem verőfényes napsütésben keresték fel, ezáltal járulva hozzá a látvány „másságához”. A kitűnő operatőrök a színes fél szűrőket is segítségül hívták a szórakoztatásunk kedvéért. A film elegendő uticélt jelöl ki az elkövetkezendő nyaralásnak álcázott fotótúráknak és ráébreszt mennyi szép hely van körülöttünk Európában.

Hang DD2.0 Magyar 3x60perc

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 6 vendég van a webhelyen.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles