8.5 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Elindult a Nikon azonnali kedvezmény akciója, Július 18-ig!

Szerezze be új felszerelését most a Nikon nyári azonnali kedvezmény promóciójában!

2022. május 27: A nyár kezdetének megünneplésére a Nikon a fotósoktól, a videósoktól és a tartalomkészítőktől a hobbifotósokig és hivatásos fotográfusokig mindenkinek lehetőséget kínál egy kiváló azonnali pénzvisszatérítési promócióra. A promóció akár 148 000 Ft megtakarítást tesz lehetővé termékenként, amennyiben a promócióban szereplő terméket vásárol. Mint mindig, nincs szükség regisztrációra, és nem kell benyújtani a vásárlást igazoló bizonylatot. A kedvezmények automatikusan érvényesülnek vásárláskor – ezzel megkönnyítve az életet!

Az azonnali kedvezmény számtalan Nikon Z vázra és NIKKOR optikára érvényes.
A promóció 2022. május 27-től 2022. július 18-ig érvényes a Nikon webáruházban és a promócióban résztvevő, hivatalos Nikon viszonteladóknál. A kedvezmény csak a készlet erejéig életképes, és utólag nem igényelhető.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles