6.2 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

2022. február 16-án hirdetnek eredményt a 40. Magyar Sajtófotó Pályázaton

Eredményhirdetés a 40. Magyar Sajtófotó Pályázaton

A MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya

2022. február 16-án, szerdán, 11 órakor

hirdeti ki a 40. Magyar Sajtófotó Pályázat eredményeit

a Magyar Újságírók Országos Szövetsége – Budapest, VI. kerület Vörösmarty u. 47/A –székházában.

A MÚOSZ Nagydíját és az André Kertész-nagydíjat elnyerő fotográfus nevét csak a Magyar Sajtófotó Kiállítás ünnepélyes megnyitóján hozzuk nyilvánosságra, 2022. április 12-én. A sajtótájékoztató megkezdése után a díjazott pályaművek megtekinthetők a www.sajto-foto.hu oldalon. A sajtóanyag szövege, a díjazottak névsora és az eredményhirdetéshez kiadott képek letölthetőek lesznek.

A képek publikálásakor a képaláírás kötelező eleme a szerző neve, a kép címe, a szerző munkahelye mellett: „40. Magyar Sajtófotó Pályázat”. A képek csak a pályázattal kapcsolatosan használhatók fel, minden további publikációt a szerzővel egyeztetni kell.

A zsűri tagjai voltak: Szlukovényi Tamás (elnök), a Toronto/London székhelyű Archive of Modern Conflict kurátora, a Reuters volt globális fotó főszerkesztője; Joao Silva, Portugálszületésű, a Dél- afrikai Köztársaságban élő, háborús fotóriporter, a New York Times munkatársa; Donald Weber fotóriporter, a Hágai Királyi Művészeti Akadémia Photography és Society mesterprogramjának vezetője és a Leideni Egyetem PhD kandidátusa; RévészTamás fotográfus, a World Press Photo pályázat többszörös zsűritagja, a magyarországi Word Press Photo kiállítás szervezője harminc éve; Lois Lammerhuber fotográfus éskönyvkiadó, a Festival La Gacilly – Baden Photo alapító igazgatója.

Sajtókapcsolatok: Bánkuti András
Mail: andras.bankuti.photo@gmail.com
Telefon: +36 30 951 9144

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles