7.3 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Megjelent a ”Fotózni jó!” c. fotós foglalkoztatókönyv

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy megjelent a “Fotózni jó!” c. fotós foglalkoztatókönyv.

Manapság már szinte minden gyerek számára adott a fotózás lehetősége: vagy saját vagy a szüleiktől kölcsönkért eszközök segítségével. A könyv a szelfiken túlmutatva az alkotás szempontjából nyit kaput a fotográfia felé.

 

A könyvben szereplő szórakoztató inspirációs feladatokon keresztül a gyerekek játszva sajátíthatják el a tudatos géphasználatot, a komponálás alapjait, a modellkezelést, valamint fejleszthetik kreativitásukat és kommunikációs készségeiket, miközben olyan kihagyhatatlan témákat is érint, mint a szerzői jog vagy a képmegosztókra feltöltött képek sorsa.
Habár a gyerekeket rengeteg kép veszi közül, mégis kevés szó esik a fotográfiáról, és az ezen keresztüli alkotás öröméről. Ennek a hiánynak egy részét tölti be az első hazánkban megjelent, gyermekeknek szóló fotókönyv, amely megvásárolható a könyvesboltokban. Ha a https://fotoznijo.club oldalról rendelitek, akkor közvetlenül az alkotók további munkáját támogathatjátok.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles