szerda, december 8, 2021
Kezdőlap!ajánlottA Nikon bemutatta a nagy teljesítményű, kompakt, S-sorozatú zoomobjektívjét

A Nikon bemutatta a nagy teljesítményű, kompakt, S-sorozatú zoomobjektívjét

Sajtóközlemény

A Nikon bemutatta legújabb zoomobjektívjét, a sokoldalú NIKKOR Z 24-120mm f/4 S objektívet. Könnyű szerkezetével, fejlett optikájával és széles zoomtartományával ez az objektív minden helyzetben használható. A régi épületektől és élénk utcai képektől kezdve a részletgazdag portrékig és átfogó tájképekig a felhasználók minden szöget megragadhatnak anélkül, hogy objektívet kellene cserélniük.

A NIKKOR Z 24-120mm f/4 S egy kiválóan teljesítő univerzális utazóobjektív. Az állandó, f/4-es maximális rekeszértéknek köszönhetően a lenyűgöző részletességet nyújtó irányított, kreatív fényképezéshez is kiváló. Zökkenőmentes működést és összetett élességállító rendszert kínál, amely hihetetlenül gyors és pontos automatikus élességállítást biztosít a teljes zoomtartományban.

A nagy teljesítményt és a kis tömegű, kis méretű vázat ötvöző NIKKOR Z 24-120mm f/4 S „utazásra kész” fényképezéshez és videózáshoz egyaránt. Kiemelkedő videófelvételi teljesítményt kínál, gyakorlatilag nem tapasztalható fókuszlégzéssel, egységes képrögzítést biztosítva a felvétel közbeni élességállítás során. Ha belső terekből külső terekbe halad át vagy sötétebb és világosabb jelenetek között vált át a felhasználó, a stabil expozíció-vezérlés természetes fényerő-váltást tesz lehetővé a gyönyörű felvételek érdekében.

Az objektív ARNEO és Nanokristály bevonata a különböző irányokból érkező, véletlenszerű fény által okozott szellemképek és tükröződések ellen küzdve gondoskodik a kristálytiszta képekről.

A NIKKOR Z 24-120mm f/4 S por- és cseppálló szigeteléssel rendelkezik, és a Nikon elülső elemre alkalmazott fluor bevonata pedig taszítja a szennyeződéseket és könnyen letörölhető.

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S – egy objektív, korlátlan lehetőségek:

·       A nagy látószögtől a közepes telefotóig használható objektív kiváló optikával

·       Kiemelkedő képek széles zoomtartományban

·       Állandó, f/4-es rekesz, sokoldalúság és agilitás a fényképész számára

·       Állandó zoom a videóknál és állóképeknél

·       Rövid minimális fókusztávolság és 0,39-es maximális leképezési arány

·       Rugalmas, 24–120 mm-es gyújtótávolság-tartomány

·       Kiemelkedő videófelvételi teljesítmény, kevés fókuszlégzéssel vagy fókuszlégzés nélkül

·       Testre szabható vezérlők, külön funkciógombbal, vezérlőgyűrűvel, amelyek a felhasználói beállítások alapján rendelhetők hozzá különböző funkciókhoz

·       Könnyű és kompakt váz, könnyen hordozható

·       Összetett élességállító rendszer, két AF-vezérlő a gyors és pontos automatikus élességállítás érdekében

·       Az ARNEO bevonat és Nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket

·       Por- és cseppálló szigeteléssel rendelkezik, a Nikon fluor bevonata pedig taszítja a szennyeződéseket

Ma 18:00 órakor a Nikon Europe YouTube-csatornáján egy rövid, élőben közvetített beszélgetés közvetítünk a Z 9 bemutatásával kapcsolatos kérdésekkel és válaszokkal.

Továbbá november 5-én 13.00 és 21.00 között egy exkluzív eseményen, a #NikonDays-en ünnepeljük meg a teljes Z sorozatú rendszert, beleértve a Nikon legfejlettebb csúcsmodelljét is, a Z 9 fényképezőgépet.

A profik és a lelkes fotósok francia, angol és német nyelvű előadásokon vehetnek részt. Zoomos mesterkurzusokat és kerekasztalokat rendezünk a Nikon európai vezető természet-, sport-, jármű-, divat- és esküvői fotógráfusaival. A Z 9, a Z rendszer és több objektív ütemtervének alapos bemutatására is sor kerül.

Az eseményen való részvétel ingyenes. Az inspiráló és sűrű programban központi szerepet kapnak a tanácsok és útmutatás azzal kapcsolatban, hogyan valósíthatják meg a fotósok kreatív tehetségüket állóképekben és videókban témától függetlenül.

Az eseményen való részvételhez itt regisztrálhat: https://nikondays.nikoneurope.com

A teljes ütemtervet lásd itt: https://nikondays.nikoneurope.com

 

További friss hírek