25.2 C
Budapest
kedd, augusztus 9, 2022
Kezdőlap!ajánlottSzámomra a jó természetfotó… – Daróczi Csaba természetfotós

Számomra a jó természetfotó… – Daróczi Csaba természetfotós

Varázslatos Magyarország sorozatát ajánljuk:

Sorozatunkban az ország legnagyobb természetfotó pályázata, a Varázslatos Magyarország zsűritagjai beszélnek arról, hogy a szemükben mitől lesz jó egy természetfotó. Daróczi Csaba osztotta meg velünk gondolatait. (- Varázslatos Magyarország)

Daróczi Csaba természet iránti vonzalma már fiatal korában elkezdődött, de inkább csak a horgászatig terjedt. A 90-es évek elején, a főiskolán került szorosabb kapcsolatba a természetfotózással. Ebben az időben tévedt be Szegeden egy természetfotó kiállításra, ami elindította a természetfotózás felé. Autodidakta módon kezdett el tanulni, de sokat segítettek neki a tapasztaltabb természetfotósok is. 1994-ben került Soltvadkertre, és itt kezdte felfedezni a Kiskunságot fotós szemmel, ami még a mai napig is tart. E gyönyörű tájat mutatja be nemrég megjelent, „Folyók gyermeke” című első könyve. Szívesen vesz részt fotópályázatokon, ahol nem csak hazai, hanem világviszonylatban is ért már el sikereket.

Csaba hatszoros VM győztes, az ország kiemelkedő és egyik legváltozatosabb portfólióval bíró, határainkon túl is elismert természetfotósa. A pályázók közül a VM zsűritagjainak csapatába ült át, ezzel erősítve a szakmai team-et, immáron pedig két éve a VM magazin egyik kiváló rovatvezetője.”

Forrás

Budapest
tiszta égbolt
25.2 ° C
27.3 °
24.5 °
50 %
2.6kmh
0 %
ked
25 °
sze
30 °
csü
29 °
pén
30 °
szo
31 °

További friss hírek