szerda, december 8, 2021
Kezdőlap!újdonságItt a NIKON Z9 első videoelőzetese!

Itt a NIKON Z9 első videoelőzetese!

Pubblikálták a NIKON új tükörnélkül Full Frame kamerájának, a Tokió olimpián már látott Nikon Z9-nek az első beharangozó videóját.

A Nikon sosem titkolta ezt a projektjét és már csak kb. egy hónap van hátra a novemberre tervezett hivatalos bemutatóig. A tokiói olimpián már látott Nikon Z9 “forradalmi jellemzőkkel” rendelkeznie a gyártó szerint; erre szüksége is lesz, ha be akarja hozni a Sony A9 II, a Sony A1 és a Canon EOS R3 előnyét. A most közzétett első beharangozót várhatóan még több követi az elkövetkező hetekben és mindegyik az új kamera egy-egy fontosabb jellemzőjét fogja bemutatni.

Ez a video a versenytársakról való “leválás” első példáját, a hátsó kijelzőt mutatja be alaposabban. Az nem derül ki, hogy lehajtható és elfordítható-e, de az látható a videóban, hogy vízszintes és függőleges irányban is dönthető, attól függően, hogy milyen markolatot használunk. Esetleg emlékeztet valamire? Nos igen, első pillantásra olyan, mint a Lumix S1 kijelző, amelyet ferdén kihúzható felfelé, lefelé és jobbra. Vagy esetleg a Pentax K1-hez fog hasonlítani? Hamarosan megtudjuk.

További friss hírek