11.8 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Black Women Photographers – Fekete bőrű női fotósok

Előbb adatbázis, majd egy honlap, a Black Women Photographers, és egy igazi támogató közösség fekete bőrű női fotósoknak

A Polly Irungu által megálmodott és 2020. júliusában útjára indított platform fő célja, hogy tagjait munkához segítse és minél szélesebb körben elérhetővé tegye őket és munkásságukat a potenciális ügyfeleknek.

A világjárvány idején egy segélyalap segítségével összegyűjtött 14.000 dollárból támogattak fekete és nem bináris nemi identitású fotósokat.

A platformhoz minden fekete női fotográfus csatlakozhat, aki szeretné megmutatni magát és alkotásait, tagjaikat elbeszélgetésekkel és workshopokkal is segítik. A Black Women Photographers egy olyan hely, ahol a fekete nők megmutathatják munkáikat a nagyközönségnek és, ami még fontosabb, új, fizetős munkákhoz juthatnak.

Idén tavasztól minden hónapban a követőik figyelmébe ajánlják 5 tagjukat, akik munkásságát az Instagram oldalukon tekinthetik meg az érdeklődők. Az eddig ajánlottakat ide kattintva nézheted meg.

Legutóbb egy tematikus ajánló is feltűnt az oldalon (Black Woman Music Photographers), ami remek kezdeményezés és további segítség ahhoz, hogy fotós és megrendelő egymásra találjon.

További információkért érdemes ellátogatni a honlapra: Black Women Photographers

Fotó: Dola Posh – Önarckép a gyermekével

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
680FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles