15.7 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Bemutatkoztak a 2019-es év legszebb természetfotói, és a VM dala

Május 24-én, az európai nemzeti parkok napján online tartotta meg a Varázslatos Magyarország a VM X. rendezvényét, azaz a 10. természetfotó díjátadóját. A nézők megtudhatták, kik lettek a 2019-es versenyévad legsikeresebb természetfotósai, és megcsodálhatták nemzeti parkjainkban készült fotókat egyedülálló természeti jelenségekről, és az állatvilág rejtett életéről. Varázslatos tájképek és drónfotók, madarak és emlősök mindennapi életének békés és feszültségtől izzó képei, állatok, ahogyan még sosem láttuk őket.

A dal klipjének szintén otthont adó Duna-Ipoly Nemzeti park ikonikus helyén, a Kisoroszi Szigetcsúcson a nézők bepillantást nyerhettek a VM 10. kiállításának rendhagyó installációjára is. A varázslatos fotók a 7db 2×2 méteres prémium nyomatokra készült mobil kiállítás paravánokon először a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, majd a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon, és a Magyar Természettudományi Múzeumban lesznek megtekinthetőek.

A díjazottakat a VM dalának két szereplője, Csasznyi Blanka Flóra táncművész, és Puskás Peti, a The Biebers frontembere jelentette be.

A havi pályázatok össz-ranglistájának első három helyezettje:

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles