Fotográfusok az Egészségügyért

0
34

Kortárs fotográfusok segítik a hazai orvosok és nővérek munkáját.

A RANDOM – kortárs fotográfusok csoportja izgalmas kezdeményezést indított a magyar fotográfusok és fotóművészek körében, amellyel segíteni kívánja az egészségügyi dolgozók munkáját a jelenlegi nehéz helyzetben. Felhívást hirdetett egy online fotóaukcióra, amellyel a nővérek és orvosok munkáját segítik a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára rendezett gyűjtéssel. Az aukciót a Budapest FotóFesztivál is támogatja.

Az aukción részvevő neves alkotók egy-egy fotográfiát ajánlottak fel, amelyre a RANDOM Facebook oldalán publikált képgalériában, kommentben lehet licitálni. A képek méretétől, technikájától és egyediségétől függetlenül minden esetben 5000 Ft áron indulnak el. Az aukció április 19. vasárnap éjfélig tart. A „leütési ár” közvetlen az egészségügyi alapítvány számlájára kerül. A kezdeményezés ötletadója fotográfus, a Random csoport tagja, szervezője fotográfus a Random egyesület elnöke, a Budapest FotóFesztivál igazgatója. Kezdeményezésük fotográfus körökben nagy sikert aratott, pár nap alatt 54 művész ajánlott fel egy-egy alkotást. A szervezők reményei szerint a fotókedvelők körében hamar híre megy a különleges lehetőségnek, amellyel egy fontos ügyért tehetnek egy fotográfia megvásárlásával, így komolyabb összeg gyűlhet össze.

Az aukcióban szereplő alkotók:
, László, Balázs Zsolt, , , , , , , Chikàn Erika, , , , , , , , , , , , , Kállai Márton, , , , , , Monos Gábor, , Mucsy Szilvia, , Pataki Ágnes, , , , , , , , , , , , Urbán Ádám, , , , , Varga Balázs, , , ,

A kampány az alábbi linken érhető el:

FOTOGRÁFUSOK AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT

Kapcsolat:
Mucsy Szilvia és Urbán Ádám:

randomhelp2020@gmail.com

+36309140401
+36209135936

#randomhelp2020 #fotografusokazegeszsegugyert #stayhome”