3.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

2020-as TIPA díjat nyertek a LUMIX termékek

A Panasonic a mai napon jelentette be, hogy két kategóriában is megnyerte a 2020-as Technical Image Press Association (TIPA) World díjat.

Wiesbaden, Németország 2020. április 14. – A Panasonic a mai napon jelentette be, hogy két kategóriában is megnyerte a 2020-as Technical Image Press Association (TIPA) World díjat.
A díjat széles körben az egyik legismertebb és legrangosabb fényképészeti díjként tartják számon.

A Panasonic rendkívül büszke, hogy LUMIX S1H fényképezőgépét a „Legjobb full frame fényképezőgép/videokamera”, LUMIX LEICA DG Vario-Summilux 10-25 mm F1.7/ASPH. objektívjét pedig a „Legjobb mikro négyharmados objektív” kategóriában díjazták.

A nyertes termékeket szigorú folyamatok, alapos tesztelés, összehasonlítás és végső szavazás alapján választják ki a fényképészeti és képalkotási szakma világhírű szakértői.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles