Cseppálló* és strapabíró** a Canon új mini kamerája

0
5

2019. október 10. – Túrázás, világjárás során mostantól egy icipici fényképezőgéppel is megörökítheted kalandjaidat: jön a Canon IVY REC.

Kifejezetten a természetjárók számára készült a Canon IVY REC egy szórakoztató és könnyen használható kamera, amely karabinere által övre vagy táskára is csatlakoztatható és zsebben is könnyen elfér. 2 méterig vízálló* (fél órán át tűri a vizet) és ütésálló ** 2 méteres magasságig, mindössze 90 gramm a súlya. Micro SD kártyára 13.0 Megapixeles képeket és full HD videót készít. Ellenállóságát az is adja, hogy nincs képernyő, ami berepedhet. A keresőmező maga a csat, amelyek egyúttal rögzíthető is.
Síelés, skateboard, vízisportok, hegyikerékpározás és egyéb szabadidős aktivitások közben ez a mini fényképezőgép praktikus kísérőnk. A Wi-Fi és Bluetooth® kapcsolódással a közösségi média rajongói az ingyen letölthető Canon Mini Cam alkalmazás segítségével megoszthatják képeiket és videóikat kompatibilis iOS és Android mobileszközeikkel.
Négy szemrevaló, élénk színben lesz kapható: pink, avokádó zöld, szürke és tengerkék. A csinos és sportos kis kamera olyan tevékenységek alkalmával hasznos, ha féltjük a mobiltelefonunkat a sérülésektől.
A népszerű Canon Zoemini választékhoz hasonlóan a Canon IVY REC kifejezetten a fiatal és fiatalos közönségek számára készül, hiszen egyszerre szórakoztató és megfizethető termék. A Canon elkötelezett a világszínvonalú technológia elérhetővé tétele iránt, hogy a tartalom előállítók szabadjára engedhessék kreativitásukat és megosszák élményeiket.
Canon IVY REC műszaki jellemzők:
⦁ Full HD video rögzítés1080p felbontással 60 kép/másodperc sebességgel
⦁ 13.0 Megapixel képfelbontás gyönyörű részletek, színek és tónusok
⦁ Wi-Fi és Bluetooth kapcsolódással online megosztás és távoli zárkioldás
⦁ Vízállóság: a víz alatt 30 percig vízálló 2 méter mélységig
⦁ Ütésálló: 2 méteres magasságból
⦁ USB töltés kényelme és microSD kártya
⦁ Hordozhatóság és sportos design
⦁ Canon Mini Cam*** alkalmazással kapcsolódva távirányítható mobiltelefonról, és a képek és videók okostelefonra menthetők, valamint szerkeszthetők

Lábjegyzetek:
* Vízálló 2 méter mélységig 30 percig.
** 2 méterig ütésálló, azonban nincs garancia arra, hogy többszöri sérülés során nem romlik a készülék teljesítménye.
***A képek szerkesztése és megosztása a Canon Mini Cam mobil alkalmazással működik, amelyet ingyen lehet letölteni a mobil alkalmazás áruházakban (App Store és Google Play) a készülékkel Bluetooth® kapcsolattal párosítva a mobil készüléket. Az iOS 11 és Android 5.1 vagy frissebb rendszerekkel kompatibilis.