6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Vegyen részt a Sennheiser és a Panasonic LUMIX élő webináriumain!

Wedemark, 2019. június 14. – A Sennheiser Sound Academy és a Panasonic LUMIX Academy új, élőben közvetített, angol nyelvű webináriumsorozatot indít, hogy megossza, hogyan lehet olyan kiváló videót készíteni, amely képben és hangban is lenyűgöző. Az ingyenes webináriumsorozat június 21-én indul a „Hogyan lesz professzionális videója a jó hangsávnak köszönhetően?” résszel. Az élő közvetítés lehetővé teszi majd, hogy a résztvevők kérdezhessenek is a szakértőktől.

A Sennheiser/Panasonic LUMIX webináriumok tökéletesen ötvözik a fényképezőgépekhez és a hangfelvételhez kapcsolódó elméleti oktatást a gyakorlati tudnivalókkal és praktikákkal. Az oktatósorozat olyan gyakori felhasználási helyzetekről szól majd mint a vloggolás, a mobil újságírás vagy a dokumentumfilm-készítés. Az élő közvetítések a legjobb gyakorlatokat osztják meg a nézőkkel az előkészületekről, a felvételkészítésről és az ügyesen, érdekesen összeállított tartalmakról.

 

A Sennheiser Sound Academy és a Panasonic LUMIX Academy
ingyenes webináriumsorozatban
tanítja meg, hogyan lehet magával ragadó audiovizuális tartalmakat készíteni.

 

A webináriumok közérthető útmutatást adnak, amely a teljesen kezdők számára is befogadható, de azoknak is hasznos, akik tovább kívánják bővíteni tudásukat, hogy még magasabb színvonalú videókat készítsenek.

 

Az ingyenes online kurzust nagy sikerű, személyes foglalkozások alapján alakították ki, és a Sennheiser Sound Academy, valamint a Panasonic LUMIX Academy szakemberei tartják angol nyelven. A webináriumok most először az élő közvetítések után is elérhetők maradnak a Sennhesier YouTube-csatornáján.

 

Ha részt kíván venni, kérjük, itt regisztráljon: www.sennheiser.com/webinars.

A regisztráció a sorozat adott webináriuma előtt három héttel válik elérhetővé. A sorozat az alábbi oktatásokat tartalmazza:

 

  1. webinárium (június 21.)

Bevezetés – Hogyan lesz professzionális videója a jó hangsávnak köszönhetően?

(hangtechnikai alapok, mikrofon alapok, a kép és hang viszonyának pszichológiája)

 

  1. webinárium (szeptember 6.)

Célcsoport: mobil újságírók

Tippek és trükkök – Fényképezőgép-választás, előkészületek, témaválasztás és hangtechnikai tippek és trükkök

 

  1. webinárium (október 11.)

Célcsoport: Videós bloggerek (vloggerek)

Tippek és trükkök – Fényképezőgép-választás, előkészületi és hangtechnikai tippek és trükkök (többek között világítás, kompozíció stb.)

 

  1. webinárium (november 1.)

Célcsoport: Dokumentumfilm/Film

Tippek és trükkök – Fényképezőgép-beállítás (többek között többkamerás beállítás), tippek és trükkök terepen készülő felvételekhez és hangtechnikához.

 

  1. webinárium

Magával ragadó kép és hang

(AMBEO termékcsalád alkalmazása videós tartalmaknál)

 

A Sennheiser Sound Academy és a Panasonic LUMIX Academy reméli, hogy Önt is a résztvevők között köszöntheti, hogy még magasabb színvonalra emelhesse hangtechnikai és videós tudását.

 

 

A Panasonicról

A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztató elektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a B2B vállalkozások számára kidolgozott különféle elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A vállalat, amely 2018-ban ünnepelte alapításának századik évfordulóját, ma már 582 leányvállalatot és 87 társult vállalatot működtet világszerte. A 2019. március 31-én zárult pénzügyi évben 62,5 milliárd eurós konszolidált nettó árbevételt ért el.  A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve keresik az innovációval létrehozható új értékeket, hogy jobb életet és jobb világot teremtsenek vásárlóik számára. További részletekért látogasson el a http://www.panasonic.com/global weboldalra.

 

A Sennheiserről

A Sennheiser alkalmazottjait és partnereit a világ minden pontján az a cél hajtja, hogy együtt alkossák meg a hangtechnika jövőjét és egyedi hangélményt hozzanak létre a felhasználók számára. Az 1945-ben alapított Sennheiser vállalat ma a világ egyik vezető fejhallgató-, mikrofon- és vezeték nélküli hangátviteli rendszergyártója. A 21 értékesítési leányvállalatot és régóta fennálló kereskedelmi partnerségeket működtető vállalat több mint 50 országban van jelen, és saját gyártóüzemmel rendelkezik az Egyesült Államokban, Írországban, Németországban és Romániában. A Sennheiser vállalatot 2013 óta az alapító család harmadik generációjához tartozó Daniel Sennheiser és Dr. Andreas Sennheiser vezeti. A Sennheiser Csoport 2017-es bevétele 667,7 millió euró volt. www.sennheiser.com

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles