8.7 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Magyar fotóeszköz fejlesztés a világelsők között!

A magyar Uniqball kft. 2015 után újra elnyerte a Fototechnikai Lapok Világszövetsége (Technical Imaging Press Association, TIPA ) díját a TIPA World Awards-t!

A cég 2015 ben az egyedülálló Uniqball vízszintezhető gömbfejeivel  robbant be a nemzetközi fotóvilág  köztudatába, amikor a Novák László és Kármán Balázs természetfotós szerzőtársak egy évtized alatt kifejlesztett és gyakorlatban bizonyított megoldása elnyerte a rangos szakmai díjat!
A díj rangját mutatja, hogy szinte kizárólag ismert iparági szereplők uralják:
Nikon, Canon Sony etc… A professzionális állványok világában 2014-ben a Gitzo Systematic állványok kapták a TIPA díjat, méltán.
A Uniqball iQuick3Pod állványai a gyártástechnológia és felhasznált HighTech anyagok tekintetében is meghaladja az elődök munkáját, és egy olyan új, szabadalmaztatott, intergrált vízszintező egységet tartalmaz, amivel az jelentős súlycsökkentést, és többlet stabilitást is biztosít!
A külföldi vásárlók és független tesztelők kiemelik a páratlan stabilitást, a kivitelezés gondosságát, és azt, hogy a versenytársakhoz képest jelentős árelőnnyel került forgalomba!
Az immár kétszeres TIPA díjas fejlesztés a méltán világhírű magyar természetfotózás közegében született, hiszen a mérnöki, konstruktőri munkát a két neves természetfotós, Novák László és Kármán Balázs jegyzi!
SourceTipa.com
Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,493RajongókTetszik
197KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles