Magyar fotóeszköz fejlesztés a világelsők között!

0
295

A magyar Uniqball kft. 2015 után újra elnyerte a Fototechnikai Lapok Világszövetsége (Technical Imaging Press Association, TIPA ) díját a TIPA World Awards-t!

A cég 2015 ben az egyedülálló Uniqball vízszintezhető gömbfejeivel  robbant be a nemzetközi fotóvilág  köztudatába, amikor a és természetfotós szerzőtársak egy évtized alatt kifejlesztett és gyakorlatban bizonyított megoldása elnyerte a rangos szakmai díjat!
A díj rangját mutatja, hogy szinte kizárólag ismert iparági szereplők uralják:
Nikon, Canon Sony etc… A professzionális állványok világában 2014-ben a Gitzo Systematic állványok kapták a TIPA díjat, méltán.
A Uniqball iQuick3Pod állványai a gyártástechnológia és felhasznált HighTech anyagok tekintetében is meghaladja az elődök munkáját, és egy olyan új, szabadalmaztatott, intergrált vízszintező egységet tartalmaz, amivel az jelentős súlycsökkentést, és többlet stabilitást is biztosít!
A külföldi vásárlók és független tesztelők kiemelik a páratlan stabilitást, a kivitelezés gondosságát, és azt, hogy a versenytársakhoz képest jelentős árelőnnyel került forgalomba!
Az immár kétszeres TIPA díjas fejlesztés a méltán világhírű magyar természetfotózás közegében született, hiszen a mérnöki, konstruktőri munkát a két neves természetfotós, Novák László és Kármán Balázs jegyzi!