Máté Bence kiállítás a hét végéig Budapesten

0
63

A hét végéig (valójában április 1-én, hétfőig) még látogatható rendkívül látványos természetfotó kiállítása a Bazilika előtti Szent István téren. Különleges látvány, mindenkinek érdemes megnéznie!

Sokszor foglalkoztam már a blogon Máté Bence természetfotós munkásságával – valószínűleg fogok még a jövőben is. Ezúttal egy nem mindennapi fotókiállítást szervezett a Bazilika elé. Különleges háttér világítású megoldásával közel hétszáz fotója került változó méretekben kiállításra. Ezeken világszerte tett utazásai során készült fotóit mutatja be 0-24 órában látogatható ingyenes kiállításán a nagyközönségnek.

Máté Bence kiállítása a Bazilika előtt
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Országjáró turné
A budapesti kiállításról sajnos csak az utolsó napokban sikerült írnom a blogon, de a kiállítás hamarosan országjáró turnéra indul. Aki esetleg most márciusban Budapesten lemarad róla, az az áprilisi debreceni állomás után Gödlöllőn megnézheti, de Keszthely, Szeged, Győr és Miskolc is szerepel a kiállítás helyszínei között és szervezés alatt áll, hogy júniusban Egerbe is ellátogasson a kiállítás.